Yasemin Taciroğlu ve Ahmet UrasÇırağan Sarayı’nın tarihi dokusunda unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım” Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım”

YASEMİN TACİROĞLU - AHMET URAS

YASEMİN TACİROĞLU VE AHMET URAS ÇIRAĞAN SARAYI'NDA EVLENDİ

Peysan ve Taciroğlu peynir markalarının sahibi insanı merhum Ali Zafer Taciroğlu ve Moda Tasarımcısı Nedret Taciroğlu’nun kendi gibi tasarımcı kızları Yasemin Taciroğlu ve Prof. Dr. Cihan Uras ile Dr. Yeşim Uras’ın oğulları, The Galliard Restoran zincirinin sahibi iş insanı Ahmet Uras ile 18 Ağustos günü Çırağan Sarayı’nda evlendi.

HANDE ERÇEL - HAKAN SABANCI 

Tanışma hikayeleri üç yıl öncesine dayanan çift, tanıştıkları günkü gibi yine boğazda bir yaz gecesinde Çırağan Sarayı’nın büyülü atmosferinde hayatlarını birleştirdi.

İBRAHİM - MAYA BİTARGİL 

Düğüne katılan davetliler arasında Arzu Sabancı, Derin Mermerci, Ezgi Eyüboğlu, Emir Uyar, Sevim Uyar, Sema Doğan, Melisa Sabancı Tapan, Hande Erçel-Hakan Sabancı, İbrahim-Maya Bitargil, Eda-Ferhat Zamanpur, Begüm Kıroğlu,  Arzu-Murat Atabarut, Sennur Çiftçi, Serra Türker, Özge Özacar ve Rutkay Öziş vardı.

EZGİ EYÜBOĞLU 

Yasemin Taciroğlu ile Ahmet Uras’ın sarayın büyülü atmosferini İtalyan esintisi taşıyan çizgilerle birleştirdiği düğün iki farklı kültürün sentezini yansıtıyor. Lise ve yüksek öğrenimi İtalya da tamamlayan Yasemin Taciroğlu ve İtalyan sanat ve mutfak kültürlerine yakından ilgi duyan Ahmet Uras, İtalya’nın samimi Akdeniz gecelerini İstanbul Boğazı’na taşıma arzusuyla yola çıkarak bu anlamlı geceyi özel ve unutulmaz kılmayı amaçladı.

EDA - FERHAT ZAMANPUR 

İtalyan saray bahçelerindeki bitki dokusunu yansıtmak istedikleri düğünde, tamamen beyaz renkte seçilen, aşk, tutku temsilcisi güller ve akasyalar, saygının ve zarafetin sembolü lisyantuslar ile romantizm ve evlilik habercisi ortancalar kullanıldı.

ÖZGE ÖZACAR

24 kişilik orkestra eşliğinde “Evet” diyen çift, yemek esnasında misafirlere İtalyan müzikleri ile canlı performans ziyafeti yaşatıp pastalarını kestikten sonra, canlı DJ performansları ile geceye devam ettiler.

YASEMİN TACİROĞLU GELİNLİĞİYLE RESMEN BÜYÜLEDİ

Yasemin Taciroğlu’nun gelinliği kendisi ve annesinin ortak markası Nedo by Nedret Taciroğlu Couture tarafından hazırlandı. 35 metre Fransız danteli üzerine elde hazırlanan 27 bin adet ipek organza yapraklar aplike edilirken aynı zamanda kristal işlemelerle zenginleştirilmiş gelinlik tam sekiz ayda hazırlandı. Duvağı ise yine Fransız danteli üstüne puantiyelerle hazırlandı. Gelin Çiçeği de yurt dışından özel getirtilen yüz elli Müge çiçeği ile tasarımcı Yunus Karma tarafından hazırlandı.

YAĞMUR ÜNAL 

YASEMİN TACİROĞLU - AHMET URAS

Ahmet Uras’ın damatlığı ise konsepte ve yaz akşamlarına uyum açısından beyaz ceket seçimi ile Beymen’den oldu. Düğün organizasyonu My Wedding Celebration tarafından hazırlanırken, fotoğraflar da Ayşe Kaya tarafından çekildi.

BEGÜM KIROĞLU

RUTKAY ÖZİŞ

Editör: MURAT ÖZER