Hediye verme sanatının öncüsü, lüks İngiliz lifestyle markası Jo Malone London, İstanbul’un boğaz kıyısında yer alan, muazzam manzaralı Four Seasons Hotel Bosphorus’da Grace Brands Patisserie’de, keyifli bir çay saati gerçekleştirdi.

BATYA KEBUDİ

Executive Şef Görkem Özkan’ın Jo Malone London’ın beş imza parfümünden ilhamla hazırladığı özel tatlar misafirlerle buluştu.

UFUK CANSEV 

JO MALONE LONDON, İNGİLİZ ÇAY SAATİ KONSEPTİYLE FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS’DA

11 Temmuz’da Ezgi Apa, Lara Paşalı, Melike Sarıkatipoğlu, Pınar Hacıraifoğlu, Narod Çetinkaya ve İlayda Akdoğan gibi isimlerin de katılımıyla İstanbul boğazına karşı gerçekleşen çay saatinde Jo Malone London’ın, eşşiz kokuları; Lime Basil & Mandarin, Peony Blush & Suede, Wood Sage & Sea Salt, English Pear & Freesia ve Myrrh & Tonka notalarından doğan özel bir menü misafirlerle buluştu.

EZGİ APA

NİL ATİLLA - BERİL PAMİR - SELİN BOZDAĞ

LARA PAŞALI

Four Seasons Hotel Bosphorus Executive Chef’i Görkem Özkan ve Executive Pastry Chef’i Yalçın Köse önderliğinde hazırlanan özel çay saati menüsünde narenciye ve adaçaylı tart, sakız aromalı creme brulee - çikolatalı tonka, gül kurusu mereng - çarkıfelek kreması gibi lezzetler yer alıyor. 

MELİKE SARIKATİPOĞLU

Jo Malone London’ın çay saati konsepti Temmuz ayı boyunca İstanbul’un en gözde noktalarından biri olan Four Seasons Hotel Bosphorus Grace Brands Patisserie’de lüks İngiliz stilini ve eşsiz kokularını yaşatmaya devam edecek. 

Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı! Güzel şarkıcı Karol G, Dominik'ten paylaşım yaptı!

PINAR HACIRAİFOĞLU

NAROD ÇETİNKAYA

BURÇİN ÜNALDI 

DENİZ YAVUZ

GÜNEŞ EKİN SARITAŞ

İLAYDA AKDOĞAN - AYŞEN DEMİRCAN 

Editör: MURAT ÖZER