Cesaret, özgüven, şıklık ve konforu birleştiren yepyeni yerli lüks denim markası Jendue’nun lansmanı dün gece Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti.

MERT VİDİNLİ  

Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde düzenlenen geceye birçok ünlü isim katılırken, markanın yüzü olan dünyaca ünlü model Faretta özel misafir olarak gecede yer aldı.

SAHRA CANSU YILDIRIM - FARETTA 

Türk moda dünyasına, kadınlara kendilerini şık, cesur, özgüvenli ve rahat hissettirecek yepyeni bir denim markası katılıyor. Sahra Cansu Yıldırım’ın kurucusu ve tasarımcısı olduğu sürdürülebilir, lüks denim markası ‘Jendue’nun lansmanı dün gece Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşti. 

LANSMANA BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN YANI SIRA DÜNYACA ÜNLÜ MODEL FARETTA DA KATILDI

Markanın kampanya çekimlerinde yer alan, dünyada modaya yön veren 50 kadından biri seçilen ünlü model Faretta da gecenin özel konuğu olarak Paris’ten gelip lansmana katıldı.

Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, X platformunu ‘komplo teorileri alanı’ olarak değerlendirdi

FARETTA: "TÜRKİYE'DEN İLK KEZ JENDUE MARKASI İLE BİR İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİM"

Bugüne kadar Chanel, Bulgari, Messika gibi birçok ünlü markanın yüzü olan 25 yaşındaki başarılı model Faretta, Jendue ile olan işbirliği konusunda şunları söyledi: “Dünyada birçok ünlü markayla bu zamana çalışmalarım oldu. Türkiye’den ilk kez Jendue markası ile bir işbirliği içerisindeyim. Böyle kuvvetli bir koleksiyonla ve böylesine başarılı bir kadın ekibiyle çalışmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi. Aynı zamanda basından gelen sorulara da cevap veren Faretta, “Ben Hırvat olduğum için Türk kültürüyle bizim kültürümüzü birbirine çok benzetiyorum o yüzden burası ikinci memleketim gibi geliyor.  İstanbul çok güzel bir şehir, çok zengin bir mutfağı var. Özellikle baklavayı çok seviyorum.” dedi.

Editör: MURAT ÖZER