Ünlü sunucu ve psikolog Aslı Kılıç şu ana kadar dört bölüm dür devam eden sabah kuşağı programı Beyaz TV’de izleyicileri ekran başına topladı.

ASLI KILIÇ'LA BEYAZ SAYFA İZLEYİCİLERİNİ EKRANA KİLİTLEDİ...

Bir çok ünlü simaya danışmanlık veren Aslı Kılıç, verm olduğu psikolojik terapi ve özel aile danışmanlığı ile beğeni topluyor.

Her Perşembe 7:45’te Beyaz TV’de yayın da olan “Aslı Kılıç’la Beyaz Sayfa” iş ve sanat hayatının ünlü simaları programında ağırlıyor.

ASLI KILIÇ KİMDİR? 

Aslı Kılıç 23 Ocak İstanbul doğumlu olup 1.71 boyunda, ela gözlü ve aslen Malatyalıdır. Lise öğrenimini Ahmet Şimşek Kolejinde tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünü kazanmıştır. Bu esnada İngilizce Sosyoloji bölümünü de okumaya karar verip başvurarak burslu olarak İngilizce Sosyoloji bölümü ile de yandal yapmıştır.  Psikoloji ve Sosyoloji bölümlerinin yanına da İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünü ekleyerek 4 yılda 3 üniversiteyi Başarı belgesi ve Onur Dereceleriyle bitirmiştir. Fransız Lape, Moodist, Balıklı Rum Hastanesi ve NP Nöropsikiyatri hastanelerinin psikiyatri kliniklerinde Amatem-bağımlılık, Psikoz, Şizofreni, Bipolar bozukluk, Anksiyete ve Kaygı Bozuklukları, Panik bozukluk, Obsesif Kompülsif Bozukluk, Borderline ve Depresyon/Majör Depresif bozukluğa sahip hastalar ile gönüllü olarak çalışarak gözlem yapmıştır.  Uzmanlık için Yüksek Lisansa başvurup kabul alan Aslı Kılıç Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünü 4 üzerinden 3.83 ortalama ve Yüksek Onur derecesi ile tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog unvanını almaya hak kazanmıştır. Bu sırada eğitimlerine devam ederken Cinsel terapi, Travma sonrası Stres Bozukluğu, Bilişsel davranışçı terapi, Dinamik terapi, MMPI kişilik testleri uygulayıcı eğitimi, Kişilerarası Danışmanlık, Beden dili, Liderlik ve yönetim teknikleri eğitimlerini tamamlayarak bu alanlarda da uzmanlaşmıştır.  

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

İş hayatına 2021 yilinda Londra merkezli bir şirketin Türkiye yöneticiliğini üstlenerek başlamıştır, ileri düzeyde İngilizce, Almanca ve başlangıç düzeyinde Fransızca bilmektedir. Danışmanlık verdiği ünlü isimleri etik gereği  açıklamayan Aslı Kılıç Şimdilerde ise terapi seanslarına online olarak devam etmekte olup aynı zamanda da Beyaz TV’de kendi adını taşıyan ‘Aslı Kılıç’la Beyaz Sayfa’ televizyon programının sunuculuğunu ve psikologluğunu üstlenmektedir.

Editör: MURAT ÖZER