Türkiye'nin öncü enerji şirketi Enerjisa Enerji, gelecek nesiller için Türkiye’de daha iyi, daha temiz ve daha verimli bir geleceğe katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Daha İyi Bir Gelecek" platformunun lansmanını Fişekhane’de gerçekleşti.

AZRA AKIN 

Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu

Lansman, Türkiye'nin ekonomik verimliliğine katkı sağlamak amacıyla gelecek nesiller için daha iyi, daha temiz ve daha verimli bir geleceğe ulaşmanın öneminin aktarıldığı bir etkinlik olarak öne çıktı.

ELÇİN SANGU 

ENERJİSA ENERJİ'NİN 'DAHA İYİ BİR GELECEK' LANSMANINDA ÜNLÜ YÜZLER BULUŞTU 

Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar’ın açılış konuşmasıyla başlayan, platformun detaylarının aktarıldığı, proje sözcüleri ile hayata geçirilen çalışmaların konuşulduğu, gazeteci, yazar ve yayıncı Nilay Örnek moderatörlüğünde gerçekleşen lansmana, iş dünyasından, cemiyet hayatından ve sanat dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.

FİRÜZE GÖZEL 

Ünlü konuklar, Enerjisa Enerji'nin liderliğinde kurulan "Daha İyi Bir Gelecek" platformunun vizyonunu ve hedeflerini vurgulayan önemli mesajları dinlediler.

MERT VİDİNLİ

Etkinlik boyunca, gelecek nesiller, doğal ve kültürel mirasın korunması, iklim ve çevre ile toplumsal cinsiyet eşitliği gibi kritik konularda yapılacak çalışmalar proje sözcülerince detaylı bir şekilde anlatıldı.

PARİS BIÇAKCI 

Oyuncu Ceyda Düvenci, gezgin Burak Kan (Guru Kafa), Esmiyor Kurucusu Derin Altan ve Masal Anlatıcısı ve Sanat Terapisti Judith Liberman eşliğinde gerçekleşen Nilay Örnek ile "Daha İyi Bir Gelecek Nasıl Olur?" oturumunda birçok farklı konunun üzerinde duruldu.

RÜYA BÜYÜKTETİK 

Tüm davetlilerden tam not alan etkinlikte Elçin Sangu, Burcu Biricik, Gizem Karaca, İrem HelvacıoğluElçin Afacan, Mert Vidinli, Neslihan Kozanoğlu, Rüya Büyüktetik, Umut Kurt göze çarpan isimler arasındaydı..

ELÇİN SANGU - YUNUS ÖZDİKEN

Enerjisa’nın yaza damga vuran muhteşem davetinin mimarı Yunus Özdiken, gecede 12 yıldır mutlu birliktelik yaşadığı Elçin Sangu ile kıyafet uyumu dikkat çekti.

GİZEM KARACA: "TARIM ARAZİM YOK"

Geçtiğimiz aylarda köy hayatına geçtiğine dair haberler çıkan Karaca, "Tatili bırakıp geldim. Benim ilgi alanım orada bu tarz şeyler. Organik beslenme ve organik tarım yapıyorum ama ufak ufak. Tarım arazim yok ama kendi bahçemde ufak ufak bir şeyler yapıyorum yani." dedi. İzmir'de yaşantısını sürdüren Gizem Karaca, "Bütün arkadaşlarım orda oluyor şu aylarda. Yönetmenler, yapımcılar, oyuncular... Hep beraber vakit geçiriyoruz zaten genelde. Bol bol denize giriyorum. Sezon başlayacak ve setler de başlayacak. Biz bu anların tadını çıkartıyoruz o yüzden." şeklinde konuştu.

GİZEM KARACA

YAVRU KEDİ İLGİ ODAĞI OLDU

Devette yanına gelen yavru kedi Karaca’nın da ilgisini çekti. Güzel oyuncu, sevimli kediyi fotoğrafları çekilirken bile kucağından indirmedi.

SELMA ERGEÇ - CAN ÖZ

SELMA ERGEÇ: "DİNLENİYORUM"

Geceye katılan bir diğer isim de Selma Ergeç ve eşi Can Öz'dü. Dinlendiğini dile getiren Ergeç, "Henüz bir şey yok şu an. Çok bir şey yok yani. Dinleniyorum bolca, ders çalışıyorum." dedi.

CEYDA DÜVENCİ 

CEYDA DÜVENCİ YANITLAMADI

Geçen haftalarda oyuncu Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci, boşanma sonrası soluğu tatilde almıştı. Boşanmayı Şakrak'ın istediğini açıklayan Düvenci, önceki gece etkinliğe katılanlar arasındaydı. Ceyda Düvenci, gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemediğini söyleyerek içeri girdi.

BURCU BİRİCİK 

BURCU BİRİCİK: "BİRAZ DİNLENMEK İSTİYORUM"

Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin de davete katılanlar arasındalardı. Biricik, "Otel'imiz için neler yapabileceğime bakıyoruz. İşlerimizi ilerletmeye çalışıyoruz. Acelem yok şu an proje için. Yeni bitti zaten. Biraz dinlenmek istiyorum." dedi.

İREM HELVACIOĞLU

İREM HELVACIOĞLU: "KISMETİYLE GELİR ÖTEKİ İLİŞKİ"

İrem Helvacıoğlu da geceye katılanlardandı. Soruları yanıtlayan Helvacıoğlu, "Tatil yaptım, biraz gezdim çok güzel geçti. Tekrar tatile de gidebilirim, çalışa da bilirim." dedi. Aşk hayatıyla ilgili de konuşan Helvacıoğlu, "Şu an hiç onları düşünmüyorum. O kadar rahatım ki şu an. Kısmetiyle gelir öteki ilişki."

ELÇİN AFACAN 

ŞEYDA TERZİOĞLU

UMUT KURT 

Editör: MURAT ÖZER