HAKKASAN, Türkiye’deki ikinci restoranını, İstanbul Boğazı’ nın eşsiz ve nefes kesen manzarasına hakim ve  benzersiz mimarisi ile Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’ da sanat, ve cemiyet hayatından önemli ve elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen görkemli bir davetle açtı.

FERYAL GÜLMAN

Bu görkemli davete ayrıca yurt dışından da önemli misafirler katıldı. Tüm misafirler büyüleyici atmosferde görkemli açılış davetinin tadını çıkardılar.

HARİKA GÜRAL 

Hakkasan Excutive Chef Andrew Yeo ve usta ekibinin hazırladığı olağanüstü imza yemekleri ve özel hazırlanan imza kokteyllerden oluşan menüsünde yer alan gurme lezzetlerin ikram edildiği Hakkasan İstanbul Grand Opening davetinde Doğuş Çabakçor’un DJ Performansı eşliğinde davetliler unutulmaz anlar yaşadılar.

FATİH - FİGEN KIRAL

Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’un ve boğazın eşsiz ambiyansında gerçekleşen HAKKASAN İSTANBUL açılışındaki özel ikramlar ve eğlencenin ritmini üst düzeylere çıkaran müzikler misafirler tarafından tam not aldı.

BUĞRA BALKAYA - DOĞUKAN DUDAROĞLU - ALARA DUDAROĞLU - FATOŞ MİLDON 

HAKKASAN İSTANBUL ‘GRAND OPENING’ etkinliğine FERYAL GÜLMAN, YELDA & HAKAN & DEFNE TİFTİK, EMİR BAHADIR, ŞİFANUR GÜL, FİGEN & FATİH KIRAL, CEYLAN & SAMSUN DEMİR, İNCİ AKSOY, ARZU KAPROL, ŞAHİKA ERCÜMAN, KEREMCEM, ECE KIRAL, ONUR KIRAL, ALARA & DOĞUKAN DUDAROĞLU, FATOŞ MİLDON, BANU KALPAKÇIOĞLU, TUĞBA PEKSAYAR, BEGÜM & ÖMER BALLI, MELİS & BURAK HATİPOĞLU, BELİZ & TANSEL MERCAN, MEHMET DİNÇERLER, DİDEM & EMRE ERGANİ, SİNAN ÖCEL, HALUK BİLEN, ABDULLATIF ALMEER, AHMET ARSLAN, ŞAFAK GÜVENÇ, OMAR ALFARDAN, SUZAN SABANCI, VEDAT AŞÇI, SONGÜL & TUNCAY AŞÇI, MELİS & MUHAMMET AŞÇI, YASEMİN TACİROĞLU URAS & AHMET URAS, SEDEF ÇALARKAN, NALAN SALUR, HARİKA GÜRAL, EMİN HİTAY, SEDEFHAN OĞUZ, MÜGE ONAN, HANDE DEMİR, ZEYNEPHAN & BORA GEMİCİOĞLU, ŞEYMA SUBAŞI, BEGÜM KIROĞLU, MERVE SEVİ, BERNA & BARIŞ AYDİL, BURCU ŞENDİR, ÇAĞDAŞ & ELİF ODABAŞ, EVİN & SELÇUK TÜMAY, OZAN EKŞİ, DEREN TALU, MELDA AKSU, İREM GÜRELİ, ECE VAHAPOĞLU, ELVAN TIĞIOĞLU, RAGIP SAVAŞ, ARZU KUNT, AYŞE BURCU KAYA, MERİH ERKAMASTAR ve LOUJAIN ADADA, HOFIT GOLAN, MAJA MALNAR, gibi çok sayıda seçkin, yerli ve yabancı ünlü isim katıldı. Ayrıca bu güzel ve özel davete BMW Türkiye de destek verdi.

OSMAN GÜRSOY - ZEYNEP TOKER

Dört Michelin yıldızına sahip, dünyanın en etkili Çin mutfağı olan Hakkasan; ödüllü Kanton mutfağını geliştirerek İstanbul’ un en iyi restoranları arasındaki yerini aldı.

ECE KIRAL 

Hakkasan İstanbul, doğum günlerinden, iş yemeklerine birçok özel anınızı unutulmaz kılacak.

ARZU KAPROL - İNCİ AKSOY 

YELDA - HAKAN TİFTİK 

HANDE DEMİR

ÖMER BALLI - BEGÜM BALLI - MELİS HATİPOĞLU - BURAK HATİPOĞLU 

CAN HELVACIOĞLU - BURCU ŞENDİR 

ECE VAHAPOĞLU - CİHAN ALPAY

DEFNE TİFTİK  

MELİS MENKÜ - KERİM ÇARMIKLI 

SİNAN ÖNCEL - HALUK BİLEN 

SERDAR OAL - PETEK ERTÜRE

EVİN - SELÇUK TÜMAY 

ARZU KUNT

EMİN HİTAY 

AYŞE BURCU KAYA

İREM GÜRELİ

YASEMİN TACİRĞOLU URAS -  AHMET URAS

YASEMİN GEMÇOĞLU - EMİR BAHADIR 

MELDA AKSU 

BATYA KEBUDİ - ASLI CÜREKLİBATIR

CAN CANSAĞLAR - RÜYA BÜYÜKTETİK CANSAĞLAR

BANU KALPAKÇIOĞLU - TUĞBA PEKSAYAR 

TESYEV'den geleneksel iftar yemeği TESYEV'den geleneksel iftar yemeği

ZEYNEPHAN - BORA GEMİCİOĞLU 

DEREK SİLBERSTEİN - CHEF ANDREW YEO - MEHMET DEMİRCİ - MİLOS ZEKOVİC - ALP GÖKTEPE

Editör: MURAT ÖZER