Tasarım, moda, gastronomi, seyahat ve kültür-sanat alanlarında okuyucularına rehberlik edecek, koleksiyonluk zamansız sayılarıyla yayıncılık dünyasının önemli temsilcisi olacak nu-look Magazine, sıfır sayısıyla yayın hayatına başladı.

ZEYNEP ÜNER - MUZAFFR YILDIRIM 

ARZU UMURDAĞ 

Derginin sıfır sayısının özel daveti nu-look Magazine İmtiyaz Sahibi Muzaffer Yıldırım ve nu-look Magazine Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner ev sahipliğinde Alaçatı’daki The Stay Warehouse’da gerçekleşti.

AYBÜKE ALBERE 

Bir “life-style” yayını olarak tanımlanabilecek ve yılda 4 kez formatında basılacak olan bağımsız dergi nu-look Magazine Zeynep Üner’in Genel Yayın Yönetmenliği’nde sıfır sayısıyla okuyucuyla buluştu.

AYŞE GÜNGÖR

Derginin imtiyaz sahibi Muzaffer Yıldırım ve Zeynep Üner ev sahipliğinde Alaçatı’daki lansmanda iş ve sanat dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. 

BENGİ APAK

Davette Zeynep Üner, “nu-look Magazine yeteneklere işaret eden, tutkulu, samimi, duyarlı, yaşadığı coğrafyadan etkilenen, keşfeden, muzır, gusto sahibi, ironik, heyecanlı yapıda.

BERRAK TÜZÜNATAÇ

Yılda dört kez, kallavi bir içerikle raflardaki yerimizi almayı hedefliyoruz. Bizi Instagram’a bakma hızıyla tüketemeyeceğiniz kadar çalışarak konu hazırlıyoruz” dedi.

EZGİ MOLA - MUSTAFA AKSAKKALI 

The Stay Warehouse’da bir araya gelen misafirler lansman için doğanın içinde gizli bir vadiye giderek özel rustik bir ambiyansta Majnoon’un canlı performansı ile eğlendi.

GUPSE ÖZAY - BARIŞ ARDUÇ 

Misafirler ardından otelin etkileyici ambiyansında otelin özel lokal lezzetleriyle geceye devam etti.

HANDE TOKMAK

KEREM AYAN 

 MELİKŞAH ALTUNTAŞ 

RAİSA - VANESSA SASON 

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

SİNEM GÜVEN 

ZEYNEP BASTIK

Editör: MURAT ÖZER