Jennifer Aniston’ın marka yüzü olduğu, dünyaca tanınan kolajen markası Vital Proteins, yaz aylarına Mert Vidinli moderatörlüğünde Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk’un kolajen hakkında önemli bilgileri paylaştığı bir buluşma ile 'merhaba' dedi

CAROLIN ALMOZLINO - TUĞÇE POSTOĞLU

Dünyanın lider gıda şirketi Nestlé’nin medikal beslenme ve tüketici sağlığı alanlarında faaliyet gösteren iş birimi Nestlé Health Science, dünyaca bilinen kolajen markası Vital Proteins ile “yaza merhaba” dedi.

MERVE OFLAZ

Mert Vidinli’nin moderatörlüğünde; Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk’un yaza girerken formda kalma, kolajenin dengeli beslenmedeki yeri, zindeliği koruma konusunda bilgiler verdiği buluşmaya çok sayıda ünlü isim ilgi gösterdi.

ŞEFİKA AYDIN SELÇUK - MERT VİDİNLİ 

ŞEFİKA AYDIN SELÇUK'TAN BESLENME VE KOLAJEN KULLANIM TAVSİYELERİ 

Vücutta pek çok farklı tipte kolajen molekülü olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk, “Kolajen, doğduğumuz andan itibaren vücudumuzda üretilen bir protein. Ciltte, tendonlarda, kıkırdakta, gözün korneasında ve daha birçok kritik dokuda önemli miktarlarda bulunuyor. Yaş aldıkça vücudumuzun kolajen sentez kapasitesi azalıyor ki bu da vücut bütünlüğünün bozulma ihtimalinin artması demek. Bu noktada yeterli kolajen alıyor olmak uzun vadede kişilerin hem formda hem de zinde kalmalarına destek oluyor. Kolajeni belirli besinlerle alma önerisinin yanında son dönem çalışmalarında biyoyararlanımının yüksek olduğu bilinen hidrolize peptit kolajen formunda da alınmasını sıklıkla öneriyorum” dedi.

GİZEM HATİPOĞLU 

Mert Vidinli’nin ve konukların sorularını da yanıtlayan Şefika Aydın Selçuk yaz aylarına girerken güzellik, gençlik ve zindelikle ilgili tavsiyeler de verdi.  

MİHRİ MUTLU 

KOLAJENDE KULLANIM KOLAYLIĞI 

Kolajen ihtiyacını desteklemeye yardımcı Vital Proteins, Türkiye pazarında “sığır kaynaklı Collagen Peptides ve balık kaynaklı Marine Collagen ürünleri ile bulunuyor.

MERİÇ KÜÇÜK

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

Hidrolize kolajen içeren ürünler nötr tatları sayesinde herhangi bir yiyecek veya içeceğin tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmemesi ve günün her saatinde sıcak veya soğuk kullanıma uygun olması özellikleriyle dikkat çekiyor.

NEVA DÜRÜST

SİBİL ÇETİNKAYA 

MERT VİDİNLİ

Editör: MURAT ÖZER