Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi The ORGANICS by Red Bull ailesinin yeni üyesi ORGANICS Easy Lemon, düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı.

MÜGE BOZ - CANER ERDENİZ

Tamamı doğal kaynaklardan elde edilen içeriklerle hazırlanan ve birbirinden lezzetli ürünleriyle yazın favorisi olan The ORGANICS by Red Bull serisinin yeni ürünü ORGANICS Easy Lemon’ın tanıtımı özel bir davetle gerçekleşti. Asmalımescit Klein Garten’ın büyülü atmosferinde düzenlenen davete cemiyet hayatının ünlü isimleri, sosyal medyanın tanıdık yüzleri ve basın mensupları olmak üzere 600’dan fazla davetli katılım gösterdi. 

Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar... Ceyda Ateş Toplusoy'dan birbirinden özel açıklamalar...

DJ BERK BÜYÜKAKIN - EVRENCAN GÜNDÜZ

ORGANICS Easy Lemon’ın muhteşem kutlamasına aynı zamanda farklı tarzıyla dikkat çeken yetenekli sanatçı Evrencan Gündüz ve DJ Berk Büyükakın’ın performansları damga vurdu. 

BİLGE SU IŞIK

Taze limon ve misket limonu tatlarını buluşturan ORGANICS Easy Lemon’ın lansmanına Red Bull sporcusu Hande Baladın, Müge Boz, Caner Erdeniz, Elvin Levinler, Bilge Su Işık, Kıvanç Ege Aydın, Bilge Yenigül ve Hande Taşer gibi sevilen isimler katılım sağladı.

ELVİN LEVİNLER 

ORGANICS Easy Lemon’a Migros mağazalarından, seçili süpermarketler ve marketlerden veya Getir, Yemeksepeti ve Hepsiburada'dan ulaşılabiliyor.

CANLANDIRICI YENİ LEZZET: ORGANICS EASY LEMON 

“Sörf yapma hissini sokaklara taşımak istedik” mottosundan ilham alınarak ortaya çıkarılan The ORGANICS by Red Bull serisinin yeni lezzeti ORGANICS Easy Lemon, en eğlenceli ve özel anların eşlikçisi oluyor. Evde, sokakta, tatilde ya da arkadaş partisinde her durum için uygun olan The ORGANICS by Red Bull’un yepyeni lezzeti Easy Lemon, canlandırıcı ve ferahlatıcı etkisiyle öne çıkıyor.  

KIVANÇ EGE AYDIN

İSVEÇ'E ALPLERİ'NDEN GELEN TEMİZ SU KAYNAKLARINDAN ÜRETİLİYOR 

The ORGANICS by Red Bull, Avusturya ve İsviçre Alpleri’nden gelen su kaynaklarını içeriyor. Markanın tüm çeşitleri, lezzetlerini organik olarak yetiştirilmiş şeker pancarlarından elde edilen şekerden alırken içlerinde yine doğal olarak yetiştirilen limon özleri bulunuyor.   

Editör: MURAT ÖZER