Lübnan insanı Rachad Ghandour, iş insanı Burcu Özüyaman ile 2 gün 2 gece süren muhteşem bir düğün davetiyle dünya evine girdi.   

BURCU ÖZÜYAMAN - RACHAD GHANDOUR 

Masal gibi düğünde en çok konuşulan konulardan biri de Özüyaman’ın art arda giydiği gelinlikler oldu.

BURCU ÖZÜYAMAN - RACHAD GHANDOUR 

 MASAL GİBİ DÜĞÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Dini nikahta ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı imzalı kaftan giyen güzel gelin Burcu Özüyaman, Mandarin Oriental Bosphorus’da gerçekleşen düğününe ise Hakan Akkaya tasarımı zarif bir gelinlikle geldi. 

BURCU ÖZÜYAMAN GELİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Davetlilerin karşısına çıkarken ve after partide ise dünyaca ünlü Lübnanlı moda tasarımcısı Elie Saab imzalı 2 gelinlik giyen Özüyaman, kendine hayran bıraktı.

ALTIN MİMİR - ESRA ERDEM - RMRE EMEK - PERVİN ERSOY

Lüks ve ihtişamın sembolü Kraliyet düğünlerinden ilham alan genç çift; ‘Royal Wedding’ konseptini tercih etti.  En ufak detayın bile titizlikle düşünüldüğü düğünde birçok kraliyet ailesinin düğününü tasarlayan Ziad Raphael Nassar imzası bulunuyor.

DERYA AYAYDIN

FERHAT AYDIN

BEGÜM ÖZER - MELİS ÖZER

Şık bir masa düzeni, peri masalını andıran bir ambiyans, muhteşem müzikler ve lezzetli mönülerin yer aldığı düğünde salon binlerce çiçek ve özel dekor malzemeleriyle süslendi.

GÜLAY KAMAZ - SEVİM EGESOY

Milyon dolarlar harcanan düğün için özel olarak kiralanan uçakla Lübnan, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katar’dan işadamları, kraliyet aileleri mensupları, bakan ve parlamenterler ve cemiyet hayatının tanınmış aileleri  İstanbul’a geldi. 

Dünyaca ünlü dansçıların şovu ihtişamlı düğünü renk kattı.

Davullar ve arkadaşlarının alkışları eşliğinde tören alanına giren damat Rachad Ghandour, eşini annesinden aldı.  Muhteşem düğün davetine katılan konuklar şıklıkları ve zarafetleriyle damga vurdular.

LEVENT KIZIL

Yılın düğününe Büşra PekinSeda Sayan-Çağlar Ökten, Emel Müftüoğlu, Deniz Akel, Özlem Yıldız, Buırak Çelik ve sevgilisi Aslı Turanlı’nın yanı sıra cemiyet dünyasından Pervin Ersoy, Levent Kızıl, Burak-Melis Hatipoğlu, Vedat Aşcı ve kızı Susanne Derebey, Burcu Şendir-Can Helvacıoğlu, Ferhat Aydın, Altın Mimir, Derya Ayaydın, Begüm Özer, Melis Özer ve Fuat - Saba Peker başta olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.

BURAK - MELİS HATİPOĞLU

AMR DIAB 

Gecede Mısır'ın ünlü pop şarkıcısı Amr Diab'ın sahne aldı. After party’de ise Kenan Doğulu enerjisi ve şarkılarıyla mest etti.

KENAN DOĞULU

Unutulmaz bir konsere imza atan Doğulu, konserler boyunca en sevilen şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

ERSİN KAYALAR - SİREN ERTAN

Çifte mutluluklar dileyen Doğulu, ‘Gelinim’ ve ‘Tencere Kapak’ adlı şarkısını yeni evli çiftle birlikte seslendirdi. 

BURCU ŞENDİR - CAN HELVACIOĞLU

SUSANNE DEREBEY - VEDAT AŞÇI

FUAT - SABA PEKER

SAADİ - ZEİNA CHANDOUR

ALTIN MİMİR

Editör: MURAT ÖZER