Premium otomobil üreticisi Lexus, sanat dünyasıyla heyecan verici iş birliklerine devam ediyor. Altı yıldır üst üste Venedik Film Festivali’nin Resmi Araç Sponsoru olarak Lexus, bu yıl festivale ilk kez Türk yıldızlarla birlikte katıldı.

ALİ HAYDAR BOZKURT - SALİH BADEMCİ - GÖKÇE BAHADIR - BURCU ÖZBERK 

Lexus, bir kez daha yıldızları ve ünlü isimleri Venedik Lido’daki etkinlik alanına götürdü.

ALİ HAYDAR BOZKURT - SALİH BADEMCİ - GÖKÇE BAHADIR - BURCU ÖZBERK - MURAT ERTUĞRUL

Bu yıl Lexus ile birlikte kırmızı halıda poz veren ünlü isimler arasında Türk oyuncular Gökçe Bahadır, Burcu Özberk ve Salih Bademci de vardı. Markanın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt ve Lexus Operasyonlar Direktörü Murat Ertuğrul da ünlü isimlere seyahatlerinde eşlik etti.

GÖKÇE BAHADIR - EMİR ERSOY 

Gökçe Bahadır, Burcu Özberk ve Salih Bademci, festivale Lexus markasının yeni modelleriyle katılım gösterdiler. Festivalde yapımcı Bill Pohlad’a ait “Dreamin’ Wild” filminin gösterimine katıldılar. Sonrasında ise ünlü isimler Venedik’te şehir turu yaptılar ve gondol ile de şehrin ikonik yerlerini dolaştılar.

BURCU ÖZBERK

Dünya sinemasının önde gelen isimlerini, ünlülerini ve VIP’lerini ağırlayan Lexus, Türk yıldızların yanı sıra aynı zamanda Julianne Moore, Regé-Jean Page, Rocio Morales, Catherine Deneuve ve Tessa Thompson gibi isimlerin transferini gerçekleştirdi. Lexus’un Venedik Film Festivali’nde kullandığı araçlar UX, NX ve RX SUV modellerinin yanı sıra ES Sedan ve LC 500 Convertible spor modelleri oldu. Premium marka, toplam 40 araçlık bir filo ile Venedik Film Festivali’nde yer aldı.

ALİ HAYDAR BOZKURT - SALİH BADEMCİ - GÖKÇE BAHADIR - BURCU ÖZRBERK - ORKUN UN - MURAT ERTUĞRUL 

Aralıksız olarak festivale katkı sağlamaya devam eden Lexus, sinema ve otomobil dünyasındaki ortak değerlerin de altını çiziyor. Hem sinema dünyası hem de otomobil dünyası yolculuklar, zaman ve yeni deneyimlerden ilham alırken Lexus bu unsurların insanların ufkunu genişlettiğine inanıyor. Sinemanın unutulmaz anlar yaratmak için eşsiz bir ortam sağlaması gibi, Lexus da yenilikçi ve öncü ruhuyla heyecan yaratmayı amaçlıyor.

Editör: MURAT ÖZER