Teknoloji Bakanı Kacır ile AB Komsieri Ivanova'dan ortak basın toplantısı Teknoloji Bakanı Kacır ile AB Komsieri Ivanova'dan ortak basın toplantısı

Yunanistan'ın Leros adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede sürüyor. Dün akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül, "Geçmiş olsun için uğradık. Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" dedi.

"GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA DURUMLARI İYİ"

Yunanistan'ın Leros Adasında perşembe akşam saatlerinde denizde zodyak botla kaza yapan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın İstanbul'daki özel bir hastanede tedavileri sürüyor. Dün akşam saatlerinde İstanbul Valisi Davut Gül hastaneye gelerek Sabancı çiftini ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, "Geçmiş olsun için uğradık. Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi. Bizim açıklama yapmamız uygun olmaz. Biz insani olarak uğradık. Geçmiş olsun" dedi.

 

Editör: MURAT ÖZER