1 gün önce SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz'da yapılacak olan Seçimli Genel Kurulu'na ve olağanüstü kongre çağrısıyla kulüplerin topladığı imza sürecine dair basın toplantısı düzenledi.

1 gün önce SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde yer alan boş koltuk ile ilgili, "Aşılmış krizleri yeniden konuşmak anlamlı değil" dedi.

1 gün önce SPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Marco Reus, sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu.

1 gün önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz" dedi.

1 gün önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan : (Özgür Özel ile görüşmesi) Siyasetin yumuşama dönemine giriyoruz. İlk fırsatta da CHP'yi ziyaret edeceğim.

1 gün önce GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksinde basın toplantısı düzenledi.

1 gün önce SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Almanya dönüşünde havalimanında açıklamalarda bulundu...

1 gün önce SonDakika

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

1 gün önce EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksinde düzenlenen basın toplantısı ile 2024 yılının Nisan ayına ait dış ticaret rakamlarını açıkladı.

1 gün önce GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD ile Suudi Arabistan arasında görüşülen paket anlaşmanın birden fazla bileşeni olduğunu belirtti.