2 hafta önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

2 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin tüketici ve yurt içi üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

2 hafta önce EKONOMİ

Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell'de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam etti.

2 hafta önce MÜZİK

Survivor 2024: All Star televizyon programının başarılı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yeni şarkısı ”DÜŞLERİM” yayında...

2 hafta önce MODA

Trendyolmilla, “Kendini Yansıt” mottosuyla farklı tarz ve beklentilere uygun, erişilebilir fiyatlı koleksiyonlarını kullanıcılarla buluşturduğu yeni uygulamasını, ünlü sanatçı Hadise ile çektiği reklam filmiyle tanıttı.

2 hafta önce GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur" denildi.

2 hafta önce MEKAN

Boris Zarkov ve Michelin yıldızlı Şef Vladimir Mukhin tarafından yaratılan, grubun yeni projesi olan Sakhalin İstanbul restoran, 23 Nisan 2024’te iş, cemiyet ve sanat hayatına tanıtıldı.

2 hafta önce MAGAZİN

Mimar Ceyda Özsoy tarafından kurulan Studio arc-en-ciel, dekorasyon tutkunlarının gözdesi olan konsept mağazasında özgün ve etkileyici dekorasyon ürünlerini tanıttı.

2 hafta önce SonDakika

Ticaret Bakanlığı: İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur. İsrail Hükümeti Gazze’ye kesintisiz ve yeterli miktarda insani yardım akışına izin verinceye kadar Türkiye söz konusu yeni tedbirleri kesin ve kararlı bir şekilde uygulayacaktır.

2 hafta önce SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır. Olumlu bir havada geçmiştir’’ dedi.