Efsanevi White Rabbit Family markasının kurucusu Boris Zarkov ve Michelin yıldızlı Şef Vladimir Mukhin tarafından yaratılan, grubun Moskova, Dubai ve Bodrum’dan sonra yeni projesi olan Sakhalin İstanbul restoran, 23 Nisan 2024’te iş, cemiyet ve sanat hayatına tanıtıldı.

BORIS ZARKOV  - AHMET NAZİF ZORLU  - ATİLLA KURUÇAYIRLI

İSTANBUL’UN YENİ HİT RESTORANI SAKHALIN’DEN BÜYÜK AÇILIŞ DAVETİ!!!

AHMET NAZİF ZORLU -  ZÜLAL ZORLU

Görkemli davete ev sahibi Zorlu Holding Yönetim Kurulu Baṣkanı Ahmet Nazif Zorlu, White Rabbit Family Grubunun Kurucu Baṣkanı Boris Zharkov, Sakhalin İstanbul’un ortağı Atilla Kuruçayırlı, sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Davete katılanlar arasında, Aziz Yıldırım, Mehmet Aslantuğ, Revna Demirören, Nihat Özdemir, Oktay Kaynarca, Cavit Çağlar gibi tanınmış simalar vardı.

BORIS ZARKOV -  IRINA ZARKOVA

Sakhalin’in kurucusu Boris Zharkov ve Ahmet Nazif Zorlu, sanatçılar ve misafirlerle ile uzun uzun sohbet etti. Bu arada Boris Bey'in eşi İrina Hanımın güzelliği de tüm davetliler tarafından hayranlıkla izlendi.

ATİLLA KURUÇAYIRLI - OSMAN MÜFTÜOĞLU - AZİZ YILDIRIM - NİHAT ÖZDEMİR 

Gecede, Şef Vladimir Mukhin ve Şef Alexey Kogay’ın gastronomi şovu çok ilgi çekti. Özel olarak hazırlanan olağanüstü imza yemeklerin ve imza kokteyllerin servis edildiği gecede; Ozan Musluoğlu Trio Grubu & DJ Doğuş Çabakçor perfomanslarıyla harika bir deneyim yaṣattı.

BERRİN ZORLU - OLGUN ZORLU

Dünyaca ünlü Rus Sihirbaz Nikolay Strelnikov’un masalarda özel gösterisi ile davete katılanlar büyülendi. Gecenin bir başka ilgi odağı da masa dekorasyonu idi. Sakhalin’in içmimarı Irina Glik tarafından sebzelerden tasarlanan sanat eseri şeklindeki masa dekoru herkesin beğenisini kazandı… Restoranın iç bölümünde yemekten sonra konuklar dışarıda Doğuş Çabakçor’un o geceye özel müzikleriyle sabahın ilk saatlerine kadar eğlendiler.

REVNA DEMİRÖREN

SAKHALIN ADASI'NDAN İSTANBUL'A GURME YOLCULUK!

Sakhalin adasının çok zengin denizaltı dünyasından yola çıkan restoran, şehre geldiğinde, şehir insanlarının alıştığı et ve makarna seçeneklerinin de olduğu herkese hitap eden bir menü ve özel reçeteler ile bir lezzet şöleni yaratıyor.  Vladimir Mukhin hazırladığı menüde; en iyi yerel ürünler, Akdeniz ve Asya mutfağı pişirme teknikleriyle harmanlanıyor. Deniz ürünleri de Akdeniz mevsim meyveleri, sebzeleri, şifalı otları, baharatları ile pişirilerek mükemmel tabaklar yaratılıyor. Geometry tasarım stüdyosunun kurucusu mimar Irina Glik, Sakhalin’in kurumsal dekorasyonunu İstanbul için yorumlayarak şık, modern, sanat dolu bir mekan tasarladı.

BERKUN ZORLU - ANA MERCEDES FERNANDEZ

SÜLEYMAN ÇETİNSAYA - ABDULLAH KİĞILI - ALİ KİBAR - HAKAN ATEŞ

ŞEHMİNUR ZORLU AYDIN 

REVNA DEMİRÖREN - MİNE KALPAKÇIOĞLU

ALİ KİBAR - CAVİT ÇAĞLAR 

ABDURRAHİM ALBAYRAK - NADİYE ALBAYRAK

ATİLLA KURUÇAYIRLI - BORIS ZARKOV

ATİLLA KURUÇAYIRLI - NASİMİ 

BEKİR CEM KÖKSAL

ERCAN SAATÇİ

 

FATİH DEREKÖYLÜ - TOMRU DEREKÖYLÜ

HAKAN ATEŞ - DEMET TOKGÖZ

İSMAİL GÜLLE - ŞEHNAZ GÜLLE

MEHMET ASLANTUĞ

MÜZEYYEN DEREKÖYLÜ - ADİL SOLAK

MWAFFAK KANJEE

OKTAY KAYNARCA

ÖZGE ÖZDER

ANDREW STEELE 

ATİLLA KURUÇAYIRLI - VLADIMIR MUKHIN - ALEXANDER SANIN - ALEXEY KOGAY - BORIS ZARKOV

ALEXEY KOGAY - VLADIMIR MUKHIN

ALYA & DOĞUŞ ÇABAKÇOR

DOĞUŞ ÇABAKÇOR - ATİLLA KURUÇAYIRLI - MİNE KALPAKÇIOĞLU - BUĞRA BALKAYA 

Selamlique Istanbul, İGA İstanbul Havalimanı'nda yeni mağazasını açtı!.. Selamlique Istanbul, İGA İstanbul Havalimanı'nda yeni mağazasını açtı!..

ASYA HOCAOĞLU - DOĞUŞ ÇABAKÇOR

SENA ÇETİN - MİNE KALPAKÇIOĞLU - AZRA DEMİROK

Editör: MURAT ÖZER