Davete Haberleri

davete haberleri ve güncel davete gelişmeleri, davete ile ilgili tüm video, davete fotoğrafları ve davete haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

MAGAZİN

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği özel bir davetle kutladı. Davete; sanat ve moda dünyasından ünlü isimler katıldı. 

CEMİYET

Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği şık bir davetle kutladı. Davete; iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı.

CEMİYET

The Peninsula Spa ve Wellness merkezi, Subtle Energies markasının kurucusu Farida Irani ile özel bir davete imza attı...

MODA

Modern, zarif ve zamansız parçalarıyla fark yaratan Falconeri, 11 Ekim’de misafirlerini Milano’da gerçekleşen ilk defilesinde ağırladı...

MODA

Ace Nayman, VISUAL DISTORTION OF REALITY Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonunu keyifli bir lansman daveti ile tanıttı.

MAGAZİN

Divan Grubu’nun en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, Divan Pub Kanyon'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

MODA

YSL Beauty’nin, yeni doldurulabilir erkek parfümü MYSLF’i kutladığı özel davete, başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir ve sanatçı Melike Şahin katıldı.

MEKAN

Premium otomobil üreticisi Lexus, eşsiz bir davete daha imza attı.

MÜZİK

Yeni RX SUV modelinden ilham alarak Emir Ersoy orkestrası tarafından hazırlanan müzik repertuvarı, Gökçe Bahadır’ın yorumuyla seslendirildi.

MAGAZİN

Magnum, yazın bu en sıcak günlerinde yeni yaz lezzetleri Sunlover ve Starchaser’la serinleten haz dolu bir davete imza attı.

MODA

Benzersiz, modern ve çağdaş tasarım mücevherler sunan Meri Krutzo ilk Resort butiğini Mandarin Oriental, Bodrum’da keyifli bir davetle açtı.