Modern, zarif ve zamansız parçalarıyla fark yaratan Falconeri, 11 Ekim’de misafirlerini Milano’da gerçekleşen ilk defilesinde ağırladı ve kaşmirin köklerinin en derin özünü keşfetmek için bir yolculuğa çıktı.

Fonderia Macchi'de, Falconeri ipliklerinin yolculuğunun anlatısında davetlilerin duyularını canlandıran koku, lezzet ve melodilerden oluşan etkileyici bir deneyim yaşattı.

CHIARA FERRAGNI

Büyülyici elyafın sırları Falconeri defile davetinde, kaşmire dönüştürülerek kusursuz bir ortak iplik aracılığıyla ortaya çıkarıldı.

FALCONERI SONBAHAR/KIŞ 2023 KAŞMİRİN YOLCULUĞU

Davette moda, televizyon ve medya dünyasından çok sayıda tanınmış sima ve markanın böylesine önemli bir gecede yanında bulunmaktan mutluluk duyan dostları yer aldı.

MARCO - OZLEM TEMPONI

İtalyan influencer Chiara Ferragni’nin yanı sıra televizyon, moda ve sinema dünyasından birçok global isim katılım gösterirken, Calzedonia Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Marco Temponi ve Özlem Temponi'nin Calzedonia Türkiye adına ev sahipliğini üstlendiği davete Türkiye’den oyuncu Nesrin Cavadzade ve Dila Tarkan katıldı.

NESRIN CAVADZADE

Mekan, kaşmir yolculuğunun çeşitli aşamaları için bir metafor olarak tasarlandı; hammadde arayışından üretim süreçleri ve iplik makaralarına kadar, her bir uygulamasını şeffaflıkla sergileyerek konukları sıcak bir atmosferle kuşattı.

Sürükleyici deneyimin ilk adımı, loş ışıklı aydınlatma altında, jüt balyalarının içinde yatan ham kaşmiri keşfederek atıldı.

VERONICA FERRARO

Markanın yeni kokuları, stil direktörleri Giulia Sartini ve Pierangelo Fenzi'nin yeni kreasyonlarında podyumdan süzülen yeni renk paleti ile bütünleşti. Falconeri'nin benzersiz iplikleri tatlı bir kaşmir oyunuyla mekanın merkezi olan podyumda yürüyen modelleri adeta kucaklayarak gecenin yıldızı olduğunu kanıtladı.

PIERPAOLO SPOLLON

En nitelikli malzemelerin arayışına kendini adamış olan marka, en iyi kaşmir liflerini seçmek için uzak Moğolistan ve iç Moğolistan'a kadar yolculuk yapıyor ve böylece yenilikçi bir lüks deneyimi sunuyor.

DİLA TARKAN

Falconeri Superior Cashmere, Hircus keçilerinden elde edilen en ince ve en kaliteli kuş tüyü olan yorgan ipliğinin özenle seçilmesi sayesinde yolculuğuna Asya'dan başlıyor. Buradan ham kaşmir, İtalya'nın Biella kentine uçarak iplik haline getiriliyor ve Falconeri fabrikasına ev sahipliği yapan Avio'da makaranın giysinin şeklini aldığı yerde yolculuğunu tamamlıyor.

NICOLAS MAUPAS

Falconeri'nin DNA'sının gerçek özü, hammaddelere ve işçiliğe gösterilen bu özenle ifade ediliyor.

MATILDA LUTZ

Falconeri'yi her zaman özel kılan eşsiz tarihi ile etkinliğin Kreatif Direktörü Laccio'nun uzmanlığının birleşiminden doğan duyusal yolculuk, bir terzi kadar becerikli bir şekilde markanın ideallerini mükemmel bir şekilde süsleyebilecek bir ortam yaratmayı başardı.

FALCONERI FW23 MILANO

Falconeri’nin İtalya'da 91 ve yurtdışında 84 butikten oluşan satış ağına ek olarak marka, 2019 Aralık ayında Türkiye’deki ilk mağazasını Nişantaşı’nda açt,

Türkiye’de 9  mağaza ile varlığını sürdürüyor ve dünyaya açılma hedeflerini sürdürerek Avrupa'da daha fazla büyüme hedefliyor.

Jennifer Lopez, Messika Fiery kolyesiyle büyüledi Jennifer Lopez, Messika Fiery kolyesiyle büyüledi

 

 

Editör: MURAT ÖZER