NOCTURNE ve Hande Erçel, birliklerinin sekizinci sezonunu geride bırakırken aralarındaki güçlü bağı ve sezonun cesur silüetlerini minimal bir tavırla öne çıkarıyor. Sürdürülebilir ilişkilerin kendi içindeki evrimini en yalın haliyle ifade eden ikili, “iyi hissetmek için giyinmenin” formülünü sade fakat çarpıcı bir stil eşliğinde ortaya koyuyor.

NOCTURNE, Sonbahar/Kış 2023-24 sezonunda başarılı oyuncu Hande Erçel ile yıllar geçtikçe daha da sağlamlaşan yol arkadaşlığını yalın ve yaratıcı bir perspektiften yansıtıyor. Gerçekleştirdikleri kampanya çekiminde fotoğraf sanatçısı Emre Güven’in objektifine poz veren Erçel, hissettiği gibi görünmenin yarattığı doğallığı minimal NOCTURNE tasarımlarıyla pekiştiriyor.

NOCTURNE - HANDE ERÇEL

NOCTURNE VE HANDE ERÇEL’DEN MERAKLA BEKLENEN SEZON HİKAYESİ: #SheIsComing

Erçel’in duru güzelliği ve güçlü duruşunu öne çıkaran karelerde, NOCTURNE Sonbahar/Kış 2023-24 koleksiyonuna ait crop ceket ile bol kesim denim pantolonun cesur görünümleri ve keskin hatları dikkat çekiyor. A’dan Z’ye Erçel’in “içinde kendini iyi hissettiği” silüetlerin tercih edildiği çekim, minimal bir anlayışla ürün kalitesine en net ve etkili şekilde odaklanıyor.

HANDE ERÇEL 

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

Dünyanın dört bir yanından Erçel hayranlarının merakla beklediği lansman haberini #SheIsComing hashtag’iyle duyuran NOCTURNE, böylece oyuncunun “it-girl” pozisyonuna da atıfta bulunuyor.

Editör: MURAT ÖZER