Tarihi Yarımada manzarasına hakim konumu ile Boğaz’ın en göz alıcı noktalarından birinde yer alan The Peninsula Istanbul’un, SPA bakım menüsünde öne çıkan gelişmiş Ayurveda ilkeleriyle aromaterapi, doğal cilt bakımı ve sağlıklı çözümler sunan Subtle Energies markası, düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. 

FARIDA IRANI - JONATHAN CROOK - KHURSHEED IRANI

THE PENINSULA SPA VE WELLNESS MERKEZİ, SUBTLE ENERGIES MARKASININ KURUCUSU FARIDA IRANI İLE ÖZEL BİR DAVETE İMZA ATTI

PINAR HOTİÇ  

The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nin etkileyici atmosferinde 9 Kasım Perşembe günü The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook ve Subtle Energies markası kurucusu Farida Irani ve Khursheed Irani ev sahipliğinde gerçekleşen davete Pınar Hotiç, Talia Kalpakçıoğlu, İdil Yazar, Tilda Nayman, Nihan Yardımcı Çetinkaya, Ebru Zeynep Altay, Ayşegül Kodal, Merve Özkaynak, Asena Sarıbatur, Diğdem Şentürk Üstünkaya gibi isimler katıldı.

TALIA KALPAKÇIOĞLU 

Markanın kurucusu, Ayurveda ve aromaterapist Farida Irani ve Khursheed Irani ile markanın 30 yılı aşkın cilt uzmanlığının, Ayurveda ve aromaterapi felsefisinin anlatımı gerçekleşirken, dünyada Çin pazarında da yer almasına rağmen “Cruelty Free” sertifikasına sahip olan ender markalardan olan Subtle Energies ürünleri misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

İDİL YAZAR 

Dünyaca ünlü Subtle Energies ürünleri ve cilt bakımları, The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nde misafirleri ile buluşuyor.

THE PENINSULA SPA VE WELLNESS MERKEZİ 

Roma banyoları ve Osmanlı hamamlarından ilhamla tasarlanan The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi’nde, Zeynep Fadıllıoğlu’nun imza stili ve otelin sanat koleksiyonundan eserler fark yaratıyor.

TİLDA NAYMAN 

Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti

2.500 m² bir alana sahip The Peninsula Spa ve Wellness Merkezi'nde, sekiz adet bakım odası, iki adet geleneksel Türk hamamı, etkileyici bir aydınlatmaya sahip 25 metre uzunluğunda yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve su altı müzik sistemi, macera duşu, buz çeşmesi ile kapsamlı bir bakım menüsü yer alıyor.

NİHAN YARDIMCI ÇETİNKAYA 

Editör: MURAT ÖZER