Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi.

SANAT

VISION Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

SANAT

Beymen ve DEPOfilm iş birliğiyle hazırlanan Golden Opulence: 500 Years of Luxury in Anatolia belgeselinin galası ve kutlama yemeği BİZ...

GENEL

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçisi Jeffry Flake, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında çocukların sorularını yanıtladı.

SonDakika

İstanbul Valisi Davut Gül: (1 Mayıs kutlamaları) Taksim bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Talep eden herkese Taksim'de kutlamaların olmayacağını ilettik....

GÜNCEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey Konser salonunda düzenlenen programla kutlandı.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Fatih'teki Sirkeci Tren Garı'ndaki Demiryolu Müzesi ve 'Gurbette Hasret' sergisini ziyaret etti.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Camiaları ve kulüpleri birleştirmek yönünde yapılan bir hareket bu suretle amaçsız kalmış oldu.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyeleri İstanbul Valisi sayın Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendiyi ziyaret etti.