49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu gece sahiplerini buldu!

ASLI BEKİROĞLU

Beyonce'den 'Country' albümü ‘Cowboy Carter’ hakkında açıklama Beyonce'den 'Country' albümü ‘Cowboy Carter’ hakkında açıklama

Ödül töreni öncesinde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleri ve harika saçlarıyla Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdiler.

ATİYE

Pantene Hydra Glow serisinin Avrupa’da çok beğenilen ürünü Pantene Gece Serumu da ilk kez Pantene Altın Kelebek gecesinde ihtişamlı bir şov ile tanıtıldı.

ECEM ERKEK

49. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ'NDE KIRMIZI HALI HEYECENI

Yetenekleri, başarıları ve güçleri ile tanıdığımız Türkiye’nin sevilen sanatçıları, yılın en görkemli gecesi 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuştu.

HAFSANUR SANCAKTUTAN 

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla ve kombinlerini tamamlayan güçlü ve sağlıklı görünen saçlarıyla göz doldurdu.

MELİS SEZEN 

Pantene aynı zamanda bir ilke imza atarak Hydra Glow ailesinin saç bakım rutinlerini değiştirecek en yeni inovasyonu Pantene Gece Serumu’nu da bu büyüleyici gecede tanıttı ve katılımcıların büyük ilgisini topladı.

MİNA CERAN 

49. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ: KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas, Serenay Sarıkaya, Afra Saraçoğlu, Ecem Erkek, Hafsanur Sancaktutan, Öznur Serçeler, Aslı Bekiroğlu,  Melis Sezen, Özge Özacar, Nebahat Çehre, Buse İskenderoğlu, Pınar Deniz, Özge Özder, Şevval Şahin, Yağmur Tanrısevsin, Tara de Vreis, Beril Pozum, Mina Ceran, Tülin Şahin, Atiye, Yasemin Yürük, Perihan Savaş gibi pek çok ünlü isim Kırmızı Halı’da güçlerini gösterdi.

NEBAHAT ÇEHRE 

ÖZGE ÖZACAR 

ÖZGE YAĞIZ

ÖZNUR SERÇELER

PERİVAN SAVAŞ 

PINAR DENİZ 

SERENAY SARIKAYA 

SILA TÜRKOĞLU 

SİMAY BARLAS 

ŞEVVAL ŞAHİN

TÜLİN ŞAHİN 

YAĞMUR TANRISEVSİN 

YASEMİN YÜRÜK

AFRA SARAÇOĞLU

BUSE İSKENDEROĞLU

CANSU TAŞKIN 

DAMLA UĞURTÜRK 

EYLÜL TUMBAR

ŞEVVAL SAM 

TARA DE VRİES 

Editör: MURAT ÖZER