Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi. Etkinlik, davetlilerin sayısız yüksek moda elbiseler ve mücevherler giyerek fotoğraf çektirdiği yıldızlarla dolu bir kırmızı halı ile açıldı.

MUSTAFA KAMAR - AYŞEGÜL KAMAR

Roberto Bravo'nun konukları ve dostlarının yanı sıra CEO Mustafa Kamar ve eşi Ayşegül Kamar da değerli katılımcılar arasındaydı.

PELİN KAYA

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

Davetliler, gala yemeğine oturmadan önce Andy Warhol ve Slim Aarons'un eserleri de dahil olmak üzere gecenin ilerleyen saatlerinde açık artırmaya çıkacak sanat eserlerine göz atabilecekleri ve ikonik Venedik binasının duvarlarını keşfedebilecekleri özel bir kokteyl saatiyle karşılandı.

 ROBERTO BRAVO - YASEMİN ÖĞÜN 

Roberto Bravo's, aralarında moda gazetecisi Pelin Kaya ve Türk yıldız Yasemin Ögün'ün de bulunduğu konuklarıyla prestijli bir masaya ev sahipliği yaptı.

ROBERTO BRAVO - OPHELIE GUILLERMAND

FARHANA BODI - MAJA MALNAR - HOFIT GOLAN 

 ROBERTO BRAVO -  MAJA MALNAR

Onlara lüks manken Ophelie Guillermand, Fransız aktris Mila Lapidus, eski top model Luna de Casanova ve uluslararası influencer Maja Malnar eşlik etti. Tüm konuklar, mücevher evinin halı üzerinde kalıcı bir etki bırakan göz alıcı ve benzersiz parçalarını taktı.

ROBERTO BRAVO - ROSE BERTRAM

Rose Bertram, prestijli etkinlikte mücevher evinin tanınmış mücevherlerini takan diğer kişiler arasındaydı.

GÖKÇE BAHADIR

Gala yemeğini, canlı bir yaylı çalgılar orkestrası tarafından desteklenen uluslararası sanatçılar Leona Lewis ve Rita Ora'nın gösterişli performansları izledi. Ava Duvernay, kar amacı gütmeyen AIDS kuruluşunun Pazar gecesi Venedik'te düzenlenen galasında amfAR'ın İlham Ödülünü aldı ve kabul konuşmasında filmlere ilk kez aşık olduğu anı canlı bir şekilde anlattı.

Duvernay'in kapanış cümleleri film ve sanatın modern dünyamızdaki kalıcı önemini özetliyordu; "Yaratıcılık hayal gücü gerektirir ve adalet de hayal gücü gerektirir. Yaratıcı olduğunuzda, orada olmayan bir dünya hayal eder ve onu öyle yaparsınız. Adalet de olmayan bir dünyayı hayal ettiğimiz ama bunu gerçekleştirebildiğimiz bir alandır. Sesimizi yükseltiyoruz, zihinlerimizi geliştiriyoruz, birbirimize öğretiyoruz, kendimize öğretiyoruz, el ele tutuşuyoruz ve değişiyoruz." Konuklar Rita'nın en bilinen ve sevilen şarkıları eşliğinde kaynaşıp sosyalleşirken etkileyici mekan bir dans pistine dönüştü.

AmfAR, doğrudan AIDS araştırmalarına harcanmak üzere 2 milyon dolar toplamıştır.

Editör: MURAT ÖZER