DışişleriBakanı Hakan Fidan, Brüksel'de Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri, Avrupa İşleri ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Maxime Prevot tarafından karşılandı.

Pezeşkiyan: "ABD ayrıştırıcı politikaları ve müdahalesi ile bölgede anlaşmazlıklara yol açıyor"
Pezeşkiyan: "ABD ayrıştırıcı politikaları ve müdahalesi ile bölgede anlaşmazlıklara yol açıyor"
İçeriği Görüntüle

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de düzenlenen Türkiye-Belçika Dışişleri, Adalet ve İçişleri Bakanları Dördüncü Toplantısı kapsamında, Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri, Avrupa İşleri ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Maxime Prevot tarafından karşılandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de Belçika Başbakan Yardımcısı ve ve Dışişleri, Avrupa İşleri ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Maxime Prevot ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de düzenlenen Türkiye-Belçika Dışişleri, Adalet ve İçişleri Bakanları Dördüncü Toplantısı kapsamında, Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri, Avrupa İşleri ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Maxime Prevot ile görüştü.