Başarılı ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkânı sağlayan Başarım Sensin Derneği, dernek üyeleri ve gönüllüleriyle birlikte bu aralar dijital platformlarda büyük ilgi gören, Masumiyet Müzesi romanından uyarlanan diziyle yeniden gündeme gelen Masumiyet Müzesi’ni ziyaret etti.

ÖZGE - ŞULE ARGÜDER

Romanı okumuş, dizisini izlemiş ve hikâyeden derinden etkilenmiş olan hanımlar; Orhan Pamuk’un hayal dünyasından doğan bu benzersiz müzede, kurmaca ile gerçeğin iç içe geçtiği özel bir deneyim yaşadı.

MİNE AKSU

Her bir vitrinde, her bir objede romanın satır aralarını yeniden keşfeden katılımcılar; kitabı adeta mekânın içinde tekrar yaşadı.

FİGEN KIRAL

Edebiyatın somutlaştığı bu atmosferde hem kültürel bir yolculuğa çıktılar hem de bir dönemin ruhunu yakından hissetme fırsatı buldular.

EBRU BEYZADEOĞLU - MERAL KOSİF

Bu anlamlı buluşma; sanatın, edebiyatın ve dayanışmanın bir araya geldiği, hafızalarda iz bırakan kıymetli bir kültür gezisi oldu.

Ayşen Armağan’dan 'A2’de 20'nci yıl kutlaması
Ayşen Armağan’dan 'A2’de 20'nci yıl kutlaması
İçeriği Görüntüle

ALEV BEKAR - SEVİL BEBEK - ŞEYDA HAKSAL

SELDA AKGÜL

GİZEM DÜNDAR

HÜLYA UYAR - GÜLNAZ SEZGİN

BAŞARIM SENSİN DERNEĞİ

MASUMİYET MÜZESİ

HABER VE FOTOĞRAFLAR

Murat Tamay