Türkiye’nin ilk perakende tasarımcı gelinlik markası Bégüm Bridal Design House’un kurucusu ve kreatif direktörü Begüm Salihoğlu ile eşi Evren Kırıkoğlu, 11. evlilik yıldönümünü romantik ve eğlenceli bir parti ile Bebek’teki Bégüm BDH yeni açılan showroom’unda yakın dostlarıyla kutladı.

EVREN KIRIKOĞLU - BEGÜM SALİHOĞLU KIRIKOĞLU 

BEBEK'TE ROMANTİK VE EĞLENCELİ PARTİ İLE SEZONA MERHABA

Begüm Salihoğlu ve eşi Evren Kırıkoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davete Aylin Şavkan, Gözde Çarmıklı Şavkan, Hande Yontunç, Tuğçe Yüzbaşıoğlu Arnas, Eda – Sarp Evliyagil, Fitnat Topbaş Selçuki – Can Selçuki, Ceylan Duru CanArda Can, Melis Göral Salargil, Yasemin Sadıkoğlu, Merve Kırvavaç gibi isimler katıldı.

Tasarımcı Begüm Salihoğlu’nun beyaz gümüş ağırlıklı kıyafetlerin sergilendiği ve satıldığı Bégüm BDH’nin Bebek’teki yeni showroom’unda özel bir davet düzenlendi.

TUĞBA - NURİ DEVELİ

Marka sahibi ve eşinin 11. yıldönümünde geleceğin çiftlerine de uğur getirmesi için bu mekanı özellikle tercih ettiklerini söylediler.

GİZEM KÖMÜRCÜ 

İçki barı, trüflü popcorn ve sorbe dondurmaya DJ Gizem Kömürcü eşlik etti.

YASMİN SADIKOĞLU

Davette Dj Gizem Kömürcü, Begüm Salihoğlu’nun kendisi ve KEYS marka danışmanlık şirketi sahibi Yasemin Sadıkoğlu’nun yanı sıra Gözde Agel, Seda Kurşun gibi isimler Bégüm BDH Parti kıyafetlerinden elbise, pantolon, ceket giymeyi tercih ettiler.

KAMİL - GÖZDEN AGEL

Hazır giyim gelinlik, beyaz kıyafetler ve geline dair aksesuar ile  detayın düşünüldüğü BégümBDH, Bebek’te yeni showroom’u dışında İngiltere, Hong Kong, Kanada, Taiwan, Kore, Çin, New York, Tokyo’nun gözde gelinlik mağazalarında dünyaca ünlü markalar arasında yer almaktadır.

SEDA KURŞUN - BEGÜM UĞURLU

SARP - EDA EVLİYAGİL

ALİ - DENİZ DONAT, ÖMER - GÜLCE DONAT

BÜŞRA MÜFTÜOĞLU - DİREN MÜFTÜOĞLU

HANDE GÜLSEN YONTUNÇ 

MERVE BAŞEĞMEZ KİRVANÇ

Editör: MURAT ÖZER