Maison Valentino ve BeymenValentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

BANU ÇARMIKLI

ELİF ÇAPÇI 

ELİF GÖKTAŞ

CARLO BERNARDİNİ

Valentino Escape 2023 Kapsül Koleksiyonu’ndan ilhamla, Maison’un arşiv motifleri ve  özgün kimliğiyle dekore edilen atmosferde düzenlenen parti, Bodrum’un eşsiz deniz manzarası ve ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini tarafından hazırlanan özel menü ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

ESRA OFLAZ

Cemal Can Seven, Cemre Ebüzziya, Berrak Tüzünataç, Buse Terim, Rachel Araz, Dila Tarkan ve Sibil Çetinkaya’nın kapsül koleksiyondan özel look’lar ile katıldığı geceye aralarında Banu Çarmıklı, Esra Oflaz, Işıl Reçber, Fulya Nayman, Funda Filibeli, Mine Kalpakçıoğlu, Beste Yurttaş, Emir Bahadır, Nur Bilen Yavuzer, Özlem Avcıoğlu, Altın Mirmir, Ayşe Ege, Selma Türkeş, Şebnem Dinçgör, Yelda Tiftik, Zeynep Demirel, Aynur Özderici ve Gizem Sabancı’nın da yer aldığı çok sayıda davetli  katıldı.

ARMAN NAFEEİ

Parti, dünyaca ünlü The Mercer, Sunset Beach ve The Standard Otel’in müzik direktörlüğünü yapmış ve moda dünyasında Valentino dahil bir çok etkinlikte Dj olarak performans sergileyen Arman Naféei’nin müzikleriyle geç saatlere kadar devam etti. 

IŞIL REÇBER

Maison Valentino bu sezon, temel parçalardan oluşan Valentino Escape 2023 Koleksiyonu için üç ikonik deseni yeniden yorumlayarak geçmişle bugünü birbirine bağlıyor. Arşivlerde dolaşmaya ve günümüze uyarlanmış ikonik parçalarla tanışmaya davet eden koleksiyondaki  her kombin sınırsız keşif sunuyor.

FULYA NAYMAN

Hafif kaftanlar, nefes alabilen mini elbiseler ve plaj kıyafetlerinin üzerindeki Valentino Animalier, Loop ve Panter desenleri, tatil kombinlerini hatırlanmaya değer deneyimlere dönüştürüyor.

FUNDA FİLİBELİ

Geçmişle bugünü buluşturan göz alıcı bir seçki sunan koleksiyonda Valentino Garavani imzalı aksesuarlar da yer alıyor. 

Esra Çiftçi Aslan’nın dostları ile iftar yemeği... Esra Çiftçi Aslan’nın dostları ile iftar yemeği...

MİNE KALPAKÇIOĞLU

Valentino Escape 2023 Kapsül KoleksiyonuValentino Yalıkavak Marina’nın da aralarında bulunduğu dünya çapındaki seçkin butiklerde, Beymen’lerde, Valentino.com ve Beymen.com adreslerinde satışa sunuluyor.  

MUSTAFA-BESTE YURTTAŞ

#ValentinoEscape

EMİR BAHADIR

NUR BİLEN YAVUZER

ELİF İNCİ ARAS

ÖZLEM AVCIOĞLU

ALTIN MİMİR

AYŞE EGE - LEVENT KIZIL

STEPHANİE BEZMEN - SELMA TÜRKEŞ - DESTAN BEZMEN

YELDA - DEFNE TİFTİK

AYNUR ÖZDERİCİ - GİZEM SABANCI

HASAN- SİMİN ARAT

Editör: MURAT ÖZER