Bugüne kadar düzenlediği etkinliklerle özellikle kadın girişimcilere büyük destek sağlayan ve markalarını tanıtma fırsatı sunan Jade&Brands, gerçekleştirdiği “Bollywood Shopping Gala” ile bir kez daha girişimcileri buluşturdu.

ASLI ÖZDEMİR - EBRU UYGUN - TUĞBA TOSYALI 

ÜNLÜ İSİMLER BOLLYWOOD SHOPPING GALA’DA GİRİŞİMCİLERLE BULUŞTU

Raffles Hotel’de gerçekleşen etkinliğe iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından isimler katılırken konuklar bol bol alışveriş yaparak girişimcilere destek oldular.

ARDA - YASEMİN ÖDÜK 

Birbirinden farklı girişimci markalara kendini tanıtma fırsatı sunan Jade&Brands, gerçekleştirdiği “Bollywood Shopping Gala”da renkli anlar yaşattı.

AYLİN YILMAZ

Raffles Hotel’de gerçekleşen etkinliğe iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından çok sayıda isim de katılarak girişimcilere destek oldular. Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı ev sahipliğindeki Hint Temalı Bollywood Shopping Gala’da modadan sanata, dekorasyondan kozmetiğe uzanan geniş marka yelpazesi ile birbirinden değerli girişimciler bir araya geldi.

BAHAR GÖGEL - FATİH ÜREK - DİDEM ÖZCAN - AYŞE KAZANCI 

Alışverişin yanı sıra Hint dans şovları, Kadriye Olgar’la ‘Hayatın Şifreleri’ söyleşisi, Aygül Aydın ile astroloji sohbetleri gibi etkinliklerle katılımcılar keyif dolu bir gün geçirdiler. Hindistan Başkonsolosu Mijito Vinito’nun da katıldığı galada, Vinito tüm stantları dolaşarak girişimcileri tebrik etti.

BUSE YILMAZ - KADRİYE OLGAR - İVANA SERT - ASLI ÖZDEMİR - YASEMİN ÖDÜK 

Etkinliğe katılan Ivana Sert’in doğum günü de yapılan sürprizle kutlandı. Kutlama renkli anlara sahne olurken Ivana Sert bu sürpriz için herkese teşekkür etti.

TÜRKAN ŞERBETÇİ - GÜLAY KURU 

CEREN ERDİRİK 

ÇİSE KARADOĞAN 

ESİN TÜRSEN - ALEV BAYMUR - NİLAY YILDIZ - HAN KESER - YÜKSEL BAŞARAN YILDIZ 

HÜLYA URGAN - DİLEK AZAPHAN 

ÖZGE ULUSOY 

YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı! YSL Beauty, Yeni Loveshine Ruj Koleksiyonu’nu Dua Lipa'nın katılımıyla kutladı!

PINAR ŞENTÜRK 

SİLEK ÜNVER - ASLI TECER 

ZEKİYE SÖNMEZ - ASLI TECER 

Editör: MURAT ÖZER