Calvin Klein, dünyaca ünlü yıldızların yer aldığı ve Calvin Klein'ın merceğinden şehvet, özgüven ve oyunbazlıklar ile dikkat çeken Sonbahar 2023 kampanyasını duyurdu. Zevk ve oyun temasının vurgulandığı kampanyada,

JUNG KOOK

Calvin Klein'ın marka elçileri Kendal Jenner, Jung Kook ve JENNIE yer alırken Alexa Demie ve Kid Cudi de Calvin Klein’ın sonbahar kampanyasına katılıyor. Inez & Vinoodh tarafından çekilen, müziklerle güçlendirilen ve her bir yeteneğin bireysel dünyasını ele alan kampanya, koleksiyondan minimal görünümler sunuyor. 

JENNIE

Ayrı ayrı ele alındığında her sahnenin özgüven konseptini benimsediği Sonbahar 2023 kampanyası, bir bütün olarak Calvin Klein'a özgü farklı yönleri ustaca bünyesinde barındırıyor. 

ALEXA DEMIE 

Calvin Klein iç giyim koleksiyonunda Alexa Demie, cesur ve baştan çıkarıcı tarzıyla kameralar karşısına geçerken JENNIE, iç giyim ve jeans görünümlerinin karışımıyla özgüveni temsil ediyor. Jung Kook, ikonik Calvin Klein Jeans ile enerjisini yansıtıyor.

KID CUDI 

Kendall Jenner, feminenliğe güçlü bir vurgu yaparken hem iddialı hem de rahat olan Kid Cudi ise zahmetsiz şıklığı ve yaratıcılığı çağrıştırıyor.

Seoul'da göz alıcı davet: "Bvlgari Studio" Seoul'da göz alıcı davet: "Bvlgari Studio"

JENNIE 

Calvin Klein'ın minimal, modern ve şehvetli tasarım kodlarını yansıtan Sonbahar 2023 koleksiyonu, moda tutkunlarını yeni stiller ile buluştururken her yaşam tarzının vazgeçilmezi olan ikonik parçalar sunuyor. Takı, gözlük ve aksesuarlar ile zenginleştirilen yeni koleksiyon, klasik silüetler, yeni kumaşlar ve yenilenen kalıplarla zahmetsiz sonbahar stilini yansıtıyor.

KID CUDI 

14 Ağustos’ta tüm dünyayla aynı anda yayınlanan Calvin Klein Sonbahar 2023 kampanyası, hafta boyunca Calvin Klein Instagram @calvinklein'dan yayınlanacak. Stilinizi yansıtacağınız yeni sezon parçaları 29 Ağustos’ta tr.calvinklein.com’da yerini alacak. 

Editör: MURAT ÖZER