GUESS 2023 sezonunun Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi keşfedilmemiş sokaklara, zihinlerin ve ufukların çok çeşitli dünyalara açıldığı uzak yerlere götürüyor.

GUESS kadın koleksiyonu özgür tarzı, kadınsı hatları ve doğal çekiciliği ile öne çıkıyor. Erkek koleksiyonu ise modern GUESS erkeğinin nostaljik ama benzersiz çağdaş vizyonuyla bizi geçmişin, bugünün ve geleceğin gizli derinliklerini keşfedeceğimiz bir yolculuğa çıkarıyor.

    

GUESS 2023 SONBAHAR-KIŞ KOLEKSİYONU

"KADIN KOLEKSİYONU"

 YENİ BİR YER 

GUESS 2023 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla yenilikten ilham alarak feminen tarza doğru büyüleyici bir yolculuğa çıkın. Şal desenleri, çiçekler ve etnik tasarımlardan oluşan renkli detaylar, hafif ve ince dökümler, denim, süet, nakış, kadife, fitilli kadife, deri ve dantel ile iç içe geçiyor.

Farklı kültürlerin ve ortak noktaların akıcı hatlar, ışıltılı elbiseler, feminen bluzlar ve günlük eteklerle buluştuğu cesur, yeni bir dünya. Koleksiyon, değerli kumaşlar, özel GUESS desenleri ve logoların yanı sıra sıcak kırmızı, kızıl kahverengi ve dut renginden parlak maviler, pasteller ve metalik tonlara kadar değişen bir renk paletiyle kendini gösteren vurgularla zenginleştirildi.

 ÖZGÜR RUH 

Kendinden emin modern stilinizle ve ikonik denim parçalarla dikkatleri üzerinize çekin. Doğadan ilham alan desenli örgüler ve pardösüler, kadife pantolonlar, deri gömlekler ve şişme montlar, kombinlerinize mükemmel bir uyum sağlayacak. Kusursuz süet takımlar, vücudu saran elbiseler ve vahşi batıdan ilham alan işlemeli ceketler koleksiyonda öne çıkıyor.

İpeksi pileler ve gösterişli dikişlerin yanı sıra cıvıl cıvıl etnik çiçekler ve şekiller, desenli denim ve deri paltolarla harmanlanarak özgüvenli bir tarz ortaya koyuyor. Özel GUESS desenleri, püsküller, nakışlar, dikiş vurguları ve aplikler, sizi gece yarısına ve ötesine taşıyacak kombinler sunmak üzere metalik yeşil ve altın ışıltıları, çok yönlü nötr tonlar ve muhteşem kırmızılarla birleşiyor.

GUESS JEANS PRE FW23 WOMAN

 IŞIL IŞIL 

Yeni GUESS 2023 Sonbahar-Kış seçkisi hafif denim parçalar ve parıldayan kumaşlarla şıklığınıza şıklık katıyor. Kabanlar, payetler, kadife ve danteller, ışıltılı detaylarla kendini gösteriyor. Yan yırtmaçlı dar elbiseler ve etekler, zengin kumaşlar ve korseler göz alarak büyülerken, vücudu saran denim pantolonlar, ışıltılı şişme montlar, takımlar ve trikolar stilinizi tamamlıyor.

Soğuk havalardan ilham alan beyazlar, griler, siyahlar, yeşiller, petrol mavisi, leylak ve gece mavilerinden oluşan renk paleti, metal ışıltılar, GUESS desenleri, boydan boya logolar ve özel sloganlarla birlikte dikkat çekiyor.

"ERKEK KOLEKSİYONU"

VAHŞİ BATI 

70’lerin nostaljik günlerininin esintilerini taşıyan bu rahat koleksiyonda, içinizdeki yalnız savaşçıyı uyandırmanın ve büyük bilinmeyene doğru yol almanın zamanı geldi.

Japon sanatından özel desenler, püsküller ve sırmalı kumaşlarla hayat bulan kovboy esintili gömlekler, süet ve denim ceketlerle dikkatleri üzerinize çekin ya da bohem ruhunuzu katlı tişörtler, deri ceketler, rahat kesim pantolonlar, büyük boy ceketler ve ipek baskılı gömleklerle yansıtın. Derin çivit mavisi ve taşlanmış denim; sıcak nötr tonlar, tütün, taş, gün batımı sarısı, turuncu ve koyu kırmızıdan oluşan renk paletiyle birleşerek Uzak Batı’nın kumlu, sıcaktan kavrulmuş manzaralarını çağrıştırıyor.

GUESS JEANS PRE FW23 MAN 

GÜN BATIMI 

Suni kürk mantolar, kadife takımlar, şal desenli gömlekler ve Bohem örgüler tarzınızı simgelerken, vazgeçilmez sade polo gömlekler, zamansız örgü desenli kazaklar, denim pantolonlar, özel dikim takımlar ve kürklü paltolar, şıklığı klasik tarz ile harmanlayarak yansıtıyor.

Özel geometrik motifler, retro çiçekler ve grafikler, havalı ve kendine hakim bir tarz için çikolata kahvesi, bordo, haki ve asker yeşili tonlarından oluşan çarpıcı bir renk paleti ile dengeleniyor.

Jennifer Lopez, Messika Fiery kolyesiyle büyüledi Jennifer Lopez, Messika Fiery kolyesiyle büyüledi

YOLCULUK

GUESS 2023 Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi geleceğe doğru yolculuğa çıkarıyor. Ay ve uzay keşfinden ilham alan keskin, temel çizgiler ve yüksek teknolojili kumaşlar geleceği bugüne taşıyor.

Yarı ışıltılı, sokak tarzına uygun şişme montlar, içinizi ısıtan ağır ipliklerden örülmüş modernist kazaklar göz dolduruyor. İpek dokunuşlu dar, ince kumaşlar, tişörtlere ve gömleklere görkemli bir hava katarken denimler ve pantolonlar, yeni sezonun ileriye dönük kesim, renk ve eskitme çeşitleriyle bir üst seviyeye çıkıyor. Metalik mavi, gümüş grisi ve buzulları anımsatan soğuk tonlar, yeni sezon koleksiyonunu bir adım öteye taşıyor.

Editör: MURAT ÖZER