Bergedent Estetik Diş Hekimliği ve İmplantoloji Kliniği Kurucusu Dt.Tunç Berge , Bergedent Ataköy’ün 30.Yılında, yeni yatırımı ve 2. Merkezi olan Bergedent Vadistanbul açılması ile Türkiye’nin ileri düzeyde teknolojik ve en gösterişli diş kliniklerinden birisini kurdu.

TUNÇ - SENA - BEHİÇ BERGE

TÜRKİYE'DE İLKLERİN KLİNİĞİ BERGEDENT VADİSTANBUL ESTETİK DİŞHEKİMLİĞİ VE İMPLANTOLOJİ KLİNİĞİNDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Mesleğindeki 33 yıllık birikimi ve tecrübesiyle hastalarına hijyenik bir ortamda hizmet sunacak olan Dt. Tunç Berge, Bergedent Vadiistanbul ile Avrupa standartlarının üzerinde olan bir klinik tasarlayarak estetik diş tedavisi ve implantoloji alanında birçok ilke imza attı.

REYHAN İPEKEL

Bergedent Vadiistanbul açılışında Dt.Tunç Berge’yi Türkiye’nin önde gelen tanınmış simaları ve iş insanları yalnız bırakmadı. Dt.Tunç Berge , 91 yaşına giren 65 Yıllık Diş Hekimi babası Dt. Behiç Berge karşısında açılış kurdelesini keserken duygulu anlar yaşandı.

ECE KIRAL

Tunç Berge’nin okul arkadaşı Ece Kıral organizasyonuyla gerçekleşen açılışa Monik İpekel, Reyhan İpekel, Hülya Kalyoncu, Serap Sarı, Hande Sezer Pekcan, Gülay Kamaz, Begüm Özer, Arzu Kunt, Emine Ün, Şebnem Demir,  Şükran Tatlıcı gibi cemiyetin önemli isimleri şahitlik etti.

SEÇİL - TUNÇ BERGE

ALARA - TUNÇ - KAAN BERGE

ARZU KUNT

GÜLAY KAMAZ

BEGÜM ÖZER

SEMA YAZICI 

ŞEBNEM DEMİR

ÖZLEM ADAKUL

Editör: MURAT ÖZER