Son Dakika: Merkez Bankası, faiz oranını sabit tuttu Son Dakika: Merkez Bankası, faiz oranını sabit tuttu

Global moda kuruluşu Orka Holding, her yıl Secretcv tarafından düzenlenen İK Zirvesi kapsamında 2022-23 döneminde "İK'nın Yıldızı" ödüllerine layık görüldü.

Kuruluş, Damat Tween ve D'S damat markaları ile iki ödül birden kazandı. Orka Holding'e ödülü, gelen iş başvurularına en hızlı geri dönüş yapması ve işe alım süreçlerinde aday başvurularını en iyi şekilde değerlendirmesi sonucu verildi. Orka Holding, böylece "İK'nın Yıldızı" ödülüne dokuzuncu kez uzanarak başarısını taçlandırdı.

Ödül törenine Orka Holding İnsan Kaynakları ekibi Melis Köroğlu, İrem Salur, Cansu Aydın, Hamaşa Dedegil ve Kader Aksoy katıldı. Damat Tween ve D'S damat markaları ile dünya moda endüstrisinde yükselişini sürdüren Orka Holding, İK alanındaki başarılı çalışmaları sonucunda ödül almaya hak kazandı.

İK'nın Yıldızı ödüllerinin de verildiği İK Zirvesi, Türkiye'de insan kaynaklarının rolü ve önemi, geleceğin insan kaynakları trendleri, işveren markasının önemi, çalışma modelleri ve bunun kuşaklara yansıması gibi başlıkların masaya yatırıldığı ve binlerce üst düzey İK profesyonelinin katıldığı etkinlik olarak öne çıkıyor.

Editör: MURAT ÖZER