Dijital içerik platformu TV+, temmuz ayında en çok izlenen içeriklerini açıkladı. Platformda ilk sırayı yabancı diziThe Walking Dead: Dead City’ alırken, onu yerli yapımlarDoğu’ ve ‘Sıfır Bir’ takip etti. 

‘THE WALKING DEAD: DEAD CITY’

Dijital içerik platformu TV+’ta, Amerikan televizyon dizisi ‘The Walking Dead’in 6 bölümlük yeni dizisi ‘The Walking Dead: Dead City’ Temmuz’da en çok izlenenler arasında ilk sırayı aldı. Onu sırasıyla stand up sanatçısı ve oyuncu Doğu Demirkol'un komedyen olma yolunda yaşadıklarını anlatan yerli yapım ‘Doğu’, Adana'daki suç dolu hayatlarını arkalarında bırakan üç gencin hikâyesini konu edinen ‘Sıfır Bir’, yine bir Adana hikâyesi olan macera ve polisiye türündeki yerli aksiyon dizisi ‘Kıyma’ ve son olarak Türk sinemasının efsanevi yıllarını konu edinen dönem dizisi ‘Yeşilçam’ takip etti.  

EN ÇOK İZLENEN FİLMLER 

Temmuz’da platformda en çok izlenen filmler ise sırasıyla; ‘Plane’, ‘Suikast Treni’, ‘Örümcek Adam: Örümcek Evreninde’, ‘Sıfır Bir’, ‘Tehlikeli’, ‘Kral Şakir: Korsanlar Diyarı’, ‘Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası’, ‘İntikam Vakti’, ‘Emoji Filmi’ ve yerli yapım ‘Aile Arasında’ oldu

Temmuz’da platformu en çok izleyen ilk 10 şehir de sırasıyla; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Gaziantep, Bursa, Antalya, Kayseri ve Diyarbakır oldu. 

PLATFORMDA AĞUSTOS’TA YAYINLANACAK İÇERİKLER  

Platformda Ağustos’ta yayınlanacak içerikler konusunda ise şu bilgilere yer verildi: 

Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'lı Türk Dedektif dizisinin basın gösterimi gerçekleşti... Haluk Bilginer ve Yasemin Allen'lı Türk Dedektif dizisinin basın gösterimi gerçekleşti...

“Psikolojik gerilim dizisi ‘Dark Winds’in 2'nci sezonu, Amerikan komedi filmi ‘Dog’, İrlanda yapımı drama filmi ‘The Quiet Girl’, animasyon komedi filmi ‘Fireheart’, 17 ile 19’uncu yüzyıl arasında Batı Afrika krallığı Dahomey'i koruyan tamamı kadın olan savaşçı birlik Agojie’leri anlatan ‘The Woman King’, gizli bir operasyon organizasyonu için çalışan ölümcül suikastçı kadının hikayesi ‘Ava’ öne çıkıyor. Yaşlandıkça huysuzlaşan bir adamın -Antony Hopkins- kızıyla olan hikayesini konu edinen ‘The Father’, Amerikan fantastik süper kahraman filmi ‘BloodShot’ ve yerli yapım ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ bu ay platformda yer alıyor.

Animasyon dizi ‘LEGO City Adventures’, canavarlar dünyasına geçiş yapan bir sırt çantası portalına sahip olan 13 yaşındaki Ollie’nin hikâyesini anlatan animasyon komedi dizisi ‘Ollie's Pack’, Amerikan çizgi dizi ‘T.U.F.F Puppy’ ve mühendislik bilgisiyle makine parçalarından yeni aletler üreten genç çocuk ‘Rusty Rivets’ çizgi dizisi platforma dahil ediliyor.” 

Editör: MURAT ÖZER