Cemiyet hayatının tanınmış simalarından ve iş insanı Dilek Odabaş, İtalya-İsviçre-Hırvatistan yurtdışı seyahat tatilinden sonra rotasını Çeşme ve Bodrum’a çevirdi.

DOLU DOLU TATİL ROTASI...

Başarılı iş insanı bir süre Çeşme’de yorgunluk attıktan sonra Bodrum-Türkbükü'ne geçti.

Sezonun yoğun geçmesi ve yorgunluk atmak adına sessiz sakin bir tatil yapmak adına  kendisine dolu dolu seyahati bol bir tatil rotası çizdi.

DİLEK ODABAŞ 

Dilek Odabaş, “Bodrum’un sadeliğinden, eşsiz güzelliğinden bahsederek. Bu sene bon boş bir Bodrum bizi karşıladı. Ben ailem çocuğum ve erkek kardeşim ile Bodrum’un sakin koylarını gezip birlikte vakit geçirdik. Arkadaşlarımın hepsi ve sohbet ettiklerimizin çoğu yurt dışına gitmişler. Bunun sebebi tabii pahalılık işletmecilikte bir problem var. Aşırı bir pahalılık söz konusu olduğu için insanlar tercihlerini yurt dışından yana kullanmış bu çok açık. Bodrum’un havasını ve denizini hiç bir yer ile kıyaslayamam o yüzden bendeki yeri ayrıdır. Ama bu sene gördüğüm Bodrum ruhu yok mekanların, işletmecilerin bu durumu düzeltmesi lazım” diye açıklama da bulunarak üzüntüsünü dile getirdi.

Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu Elif İnci Aras, bayram sonrası yakın dostları ile AVM’de buluştu

Editör: MURAT ÖZER