M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda ELLE Türkiye tarafından düzenlenen tören öncesi Kırmızı Halı’da ünlü isimler, şıklıklarıyla göz doldurdu. 

SERENAY SARIKAYA

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C #BirlikteYeniden duygusuyla kolektif iyiliğe ve birlikteliğe övgü niteliğinde en iyi ve fark yaratan stilleri, en başarılı ve ilham veren isimleri, 13 Haziran akşamı Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yapılan görkemli bir gecede ödüllendirdi ve unutulmaz bir geceye imza attı.

Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi

EDA ECE

ELLE STYLE AWARDS X M.A.C 2023: KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI 

Doğan Burda Grubu CEO’su Cem Başar,  ELLE Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, ELLE Türkiye ve M.A.C Cosmetics ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine moda, sahne, sanat, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından Beren Saat, Kenan Doğulu, Arzu Sabancı, Serenay Sarıkaya, Eda Ece, Selahattin Paşalı, Boran Kuzum, Gökçe Bahadır-Emir Ersoy, Taro Emir Tekin, Sinem Kobal, Arzum Onan, Burcu Esmersoy, Hazar Ergüçlü, Aybüke Pusat, Metin Akdülger, Melike Şahin, Miray Daner, Mert – İdil Fırat, Ece Sükan, Melisa Tapan, Bünyamin-Lamia Aydın, Begüm Kıroğlu, Serdar Gülgün, Cansu Akın, Şansım Adalı, Tuba Ünsal, Saadet Işıl Aksoy ve İbrahim Kutluay gibi isimler katıldı.

SİNEM KOBAL

ELLE STYLE AWARDS 2023 X M.A.C YILIN EN STİL SAHİBİ VE BAŞARILI İSİMLERİ GÖRKEMLİ BİR GECEDE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye’nin stil ve moda konusundaki tek söz sahibi ödül töreni ELLE Style Awards 2023  X M.A.C’te; Yılın Stil Sahibi Kadın Oyuncusu başarılı oyunculuğu ve duruşu ile övgü toplayan Serenay Sarıkaya, Yılın Stil Sahibi Erkek Oyuncusu yetenekli ve tarz oyuncu Selahattin Paşalı, Yılın Stil İkonu ise tarzıyla her zaman kendinden bahsettiren Ece Sükan oldu. Yılın Televizyon Yüzü genç oyuncu Afra Saraçoğlu olurken, Yılın ELLE Kızı ise kendine özgü duruşuyla iz bırakan ELLE Şubat kapağının yıldızı Eda Ece oldu. Arzum Onan Yargıcı Premium Essentials iş birliği Yılın Marka Elçisi ödülü alırken, Yılın Moda İş Birliği ödülü ise İpekyol Beachwear Koleksiyonu iş birliği ile Burcu Esmersoy’un oldu. Yılın Stil Keşfi Hafsanur Sancaktutan, Yılın Moda Tasarımcısı yaratıcı tarzıyla ilham veren Şansım Adalı, Yılın Moda Vizyoneri ise moda dünyasındaki farklı ve yenilikçi tasarımlarıyla Les Benjamins’in kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın oldu. Yılın Aktif Vatandaşlık Ödülü Mert Fırat’ın olurken Sanatçı Mabel Matiz ise M.A.C Cosmetics seçimiyle Göster Renklerini Özel Ödülü’ne layık görüldü.

AFRA SARAÇOĞLU

AYBÜKE PUSAT 

BEGÜM KIROĞLU

BUCE BUSE KAHRAMAN 

DAMLA SÖNMEZ

DANLA BİLİC

DENİZ BAYSAL 

ECE SÜKAN 

EDA GÜRKAYNAK

EGE KÖKENLİ 

ESRA BİLGİÇ 

GÜLCAN ARSLAN 

HAFSANUR SANCAKTUTAN 

HANDE ATAİZİ 

HAZAR ERGÜÇLÜ

HİLAL ALTINBİLEK

İREM HELVACIOĞLU

LEYLA FERAY 

MELİKE ŞAHİN 

MERİÇ ARAL 

MİRAY DANER 

NESRİN CEVADZADE 

PELİN KARAHAN 

SAADET IŞIL AKSOY 

ŞANSIM ADALI

ŞEBNEM DÖNMEZ

TUBA ÜNSAL 

YASEMİN ÖĞÜN 

YÜSRA GEYİK 

Editör: MURAT ÖZER