Farklı yaratıcı disiplinlerden isimlerle ilham veren diyaloglara alan açan etkinlik serisi Beymen Talks, Beymen Suadiye ile başlıyor. 

  GÜLDEN BÜYÜKUCAK -  ESMA DEREBOY - YELDA GÜRAL

BEYMEN TALKS’IN İLK KONUĞU ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ ÜRÜN TASARIMCISI ESMA DEREBOY OLDU… 

Beymen Talks serisinin ilk konuğu, bu yıl kazandığı dünyaca ünlü iki uluslararası ödül ile başarısını pekiştiren, Türkiye’nin yeni dönem tasarımcılarından Esma Dereboy oldu. 

GÜLDEN BÜYÜKUCAK - EROL GÜRAL - CEYDA ÇARMIKLI - EDA ÇARMIKLI - ESMA DEREBOY

Beymen Suadiye Home katında 31 Mayıs Salı günü düzenlenen sohbete aralarında Yelda Güral, Erol Güral, Ceyda Çarmıklı, Eda Çarmıklı, İrem Uğurlu, Nazlı Demirel, Melda Sunar, Nilay Turan, Esin Can, Özgü Karagözoğlu, Nur Karagözoğlu, Pelin Yusufi, Melis Dereboy Kaptanoğlu, Gülden Büyükuçak’ın da yer aldığı çok sayıda davetli katıldı.

Ergonomik tasarımı ve toplumun minimalleşen hayat tarzına atıfta bulunan Capsule koleksiyonuyla bu yıl dünyaca ünlü tasarım ödüllerinin en önemlilerinden iF DESIGN AWARDS ve RED DOT DESIGN AWARDS’da ürün tasarımı ödülünü kazanan Esma Dereboy, seramik ile tanışmasından uluslararası ödüllere uzanan marka hikayesini katılımcılarla paylaştı, onların seramik ve porselen ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtladı. 

ESMA DEREBOY -  PELİN YUSUFİ

Esma Dereboy Capsule Koleksiyonu çok geniş bir seçkiyle Beymen Home’da ve beymen.com’da dekorasyon tutkunlarıyla buluşuyor. 

ESMA DEREBOY - MELİS DEREBOY KAPTANOĞLU

İREM UĞURLU

NAZLI DEMİREL - MELDA SUNAR

NİLAY TURAN

ÖZGÜ - NUR KARAGÖZOĞLU

NUR KARAGÖZOĞLU - ESMA DEREBOY - ESİN CAN

SERCAN ŞAHİN - ESMA DEREBOY

Editör: MURAT ÖZER