Dünyaca ünlü isimlerin Golden Globes, Annual Governors ve Creative Arts Emmys ödül törenlerinde FENDI seçimleriyle göz kamaştırdı.

Ünlü yönetmen Greta GerwigAltın Küre ödüllerine özel tasarım bir FENDI kreasyonla katılım gösterdi.

GRETA GERWING 

"Barbie" filminin yönetmeni Greta Gerwig, Altın Küre ödüllerin kırmızı halısında FENDI kreasyonla göz kamaştırdı. 

CHRISTINA RICCI 

Aktrist Christina Ricci, Altın Küre ödül töreninde FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

GÜZEL AKTRİST FENDI ŞIKLIĞI İLE GÖZ KAMAŞTIRDI 

Güzel oyuncu Christina Ricci, Golden Globes Awards (Altın Küre) ödül törenin kırmızı halısında FENDI Couture şıklığı ile büyüledi.

NAOMI WATTS 

GÜZELLİĞİ VE ŞIKLIĞIYLA ADETA GÖZLERİ KAMAŞTIRDI

Aktrist Naomi Watts 81. Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globes) FENDI Couture seçimi ile adeta gözleri kamaştırdı.

FENDI - NAOMI WATTS 

Bu yıl 81'nci kez düzenlenen Amerika'nın en iyi dizi ve filmlerinin ödüllendirildiği Golden Globes sahiplerini buldu.Gecede ünlü aktrist Naomi Watts, 81. Altın Küre ödüllerine (Golden Globes) özel tasarım bir FENDI Couture seçimi ile adeta gözleri kamaştırdı. 

EMMA STONE 

GÖZ KAMAŞTIRAN GÜZELLİK: EMMA STONE

Ünlü aktrist Emma Stone 14. Annual Governors Awards töreninde FENDI Couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan seçtiği pul işlemeli etek ve ceketle katılım gösterdi.

FENDI - EMMA STONE 

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

STYLIST: PETRA FLANNERY 

Güzel oyuncu Emma Stone Annual Governors ödüllerinde FENDI Couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan seçtiği pul işlemeli etek ve ceketle büyüledi. 

ZAC EFRON 

ZAG EFRON ÇEKİCİ TARZIYLA BÜYÜLEDİ

Ünlü Aktör Zac Efron'un Los Angeles'da  katıldığı ödül töreninde seçimi, FENDI Erkek İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonundan bir takım oldu.

FENDI - ZAC EFRON 

Aktör Zac Efron 14. Annual Governors Awards töreninde seçimi,  FENDI Erkek İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonundan bir takım oldu.

BEATRICE GRANNO 

White Lotus 2 dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Beatrice Granno, 2024 Creative Arts Emmys ödül töreninde FENDI Sonbahar-Kış 2023 couture koleksiyonundan seçtiği kırmızı elbise ile katılım gösterdi.

FENDI - BEATRICE GRANNO 

Güzel oyuncu Beatrice Granno, 2024 Creative Arts Emmys ödül töreninde FENDI Sonbahar-Kış 2023 couture koleksiyonundan seçtiği kırmızı elbise ile büyüledi. 

Editör: MURAT ÖZER