31 Haberleri

31 haberleri ve güncel 31 gelişmeleri, 31 ile ilgili tüm video, 31 fotoğrafları ve 31 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.

SonDakika
GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Volnyansk kasabasında düzenlediği saldırı sonrası Ukrayna’nın modern hava savunma sistemlerine ihtiyacını yineledi.

SonDakika

Bakan Ali Yerlikaya: 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik bayram tatili boyunca gerçekleştirilen 'Bozdoğan-46' operasyonlarında 31 şüpheli yakalandı.

MÜZİK

Doğum günü olan 31 Mayıs’ta yeni teklisi “Kahve”yi yayınlayan Kenan Doğulu, yaz sezonuna damga vuracak şarkısının klibini müzikseverlerle buluşturdu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta milletin verdiği mesajı duymazdan gelecek değiliz, biz o mesajı aldık. Gereğini yapmaya başladık.

SİNEMA

Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan, pazartesi günlerinden nefret etmesi ve lazanyaya olan sevgisiyle akıllarda kalan uyuşuk kedi Garfield,...

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası düzenlenen ilk AK Parti grup...

SİYASET

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy, Suadiye Mahallesi'ne muhtar olarak seçildi.

GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarına ilişkin yurt dışından tebrik mesajları geldi.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "31 Mart seçimlerinin mesajlarını derinlemesine okuyacağız" dedi.

İş Dünyası

31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum...