4 Haberleri

4 haberleri ve güncel 4 gelişmeleri, 4 ile ilgili tüm video, 4 fotoğrafları ve 4 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Chatham House - Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı’nın dördüncüsü, 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Koç Holding ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. 

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, dün İsrail’in Gazze’nin kuzeyindeki saldırılara günlük 4 saatlik ara vereceğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 10 bin 569’a ulaştığını açıkladı.

SİNEMA

‘Hollywood Türk Film ve Drama Günleri’ T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın destekleri ile  4-5 Kasım...

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), ekim ayında 4 kişilik ailenin aylık gıda harcamasına işaret eden açlık sınırının 13 bin 684...

SPOR

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7'nci maçında Türkiye, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek turnuvaya gitmeye hak kazandı.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, sahasında Letonya’yı 4-0 yenerek tarihinde 6’ncı kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantiledi.

SonDakika

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7'nci maçında Türkiye, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek turnuvaya gitmeye hak kazandı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 830 sivilin hayatını kaybettiğini, 4 bin 250 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 788 sivilin hayatını kaybettiğini,  4 bin 100 sivilin de yaralandığını duyurdu.

ASAYİŞ

Bahçelievler Şirinevler mahallesinde saat 15.00 sıralarında bir binada patlama meydana geldi.

SonDakika

İstanbul Valiliği:  Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre...