BAE Haberleri

BAE haberleri ve güncel BAE gelişmeleri, BAE ile ilgili tüm video, BAE fotoğrafları ve BAE haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayid Al Nahyan ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 52'nci Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

EKONOMİ

Emirates Grubu, şimdiye kadarki en iyi altı aylık finansal sonucunu açıkladı...

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

Ürdün Kralı 2’nci Abdullah, oğlu Veliaht Prens Al Hüseyin ile dün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) geldi.

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez ülkeleri ziyaret programı kapsamında, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katarlı bakanlar ile Expo...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan ile bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.