G20 Haberleri

G20 haberleri ve güncel G20 gelişmeleri, G20 ile ilgili tüm video, G20 fotoğrafları ve G20 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 8-9 Nisan’da Çin’i ziyaret ederek Çinli mevkidaşı Wang Yi ile görüşecek.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Rio de Janerio’da Brezilyalı mevkidaşı Mauro Vieira, Güney Afrika Cumhuriyeti Uluslararası İlişkiler ve İşbirliği Bakanı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Brezilya’nın Rio de Janerio’da mevkidaşlarıyla görüştü.

SonDakika
EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili açıklamada bulundu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan trajedi artık insanlığın tahammül sınırlarını aşmıştır.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de Parlamentolar Arası Birlik Başkanı Duerte Pacheco ile görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ile görüşme yaptı.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi’de Avustralya Temsilciler Meclisi Başkanı Milton Dick ve Senato Başkanı Sue Lines ile...

GENEL

G20 Parlamento Başkanları Zirvesi (P20) Yeni Delhi’de, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı resmi karşılama töreniyle başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78’inci Genel Kurulu’nda hitap etti.