Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, düzenlediği basın toplantısında Çin-ABD, Çin-Rusya ilişkilerini, Tayvan ve Gazze’deki insani trajediyi değerlendirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 2,5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ne uçaklarla gıda malzemesi attı. ABD Başkanı Joe Biden, yardımların yetersiz olduğunu belirtti.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanı Austin, “ABD Merkez Komutanlığı ve Ürdün Kraliyet Hava Kuvvetleri, Gazze halkına acil ihtiyaç duyulan insani yardımı ulaştırmak...

GÜNCEL

UNICEF İcra Direktörü Catherine Russell Gazze’de 10 çocuğun yetersiz beslenme ve susuzluktan hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nda resmi açılış programının ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın moderatörlüğünde 'Gazze Temas Grubu' paneli düzenlendi.

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze’de 4 kişiden 3’ünün kirli su kaynaklarından su...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GÜNCEL

Kurumlar Arası Daimi Komite (IASC), dün UNRWA’nın fonlarının kesilmesinin Gazze halkı için felaketle sonuçlanacağını ifade etti.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 26 bin 751 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.