James Haberleri

James haberleri ve güncel James gelişmeleri, James ile ilgili tüm video, James fotoğrafları ve James haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı James Cleverly ile ortak basın toplantısı düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanlığı, Birleşik Krallık Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı James Cleverly'in, Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı. 

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, önceliklerinin İngiltere vatandaşlarının Nijer’den tahliyesi olduğunu belirterek, ilk grubun ülkeden ayrıldığını duyurdu.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Papua Yeni Gine’nin başkenti Port Moresby’de, ülkenin Başbakanı James Marape ile bir araya geldi.

GENEL

Endonezya'da yapılan ASEAN toplantılarına katılan dışişleri bakanlarının giydiği, geleneksel Endonezya kumaşı Wastra’dan yapılan çeşitli renklerdeki gömlekler, dikkat çekti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefonda görüştü.

SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, pek çok tanınmış filme imza atan yapımcı James Brock ile bakanlıkta bir araya...

BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA, uluslararası bilim insanlarından oluşan bir ekibin, ilk kez James Webb uzay teleskobuyla uzayda  ‘Methyl Cation’ olarak bilinen karbon molekülü...

GENEL

ABD'nin 247'nci Bağımsızlık Günü, ABD Ankara Büyükelçiliği Konutu'nda düzenlenen resepsiyon ile kutlandı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO toplantıları kapsamında Brüksel'de ABD'li mevkidaşı Lloyd James Austin ile görüştü.