Kurulunda Haberleri

Kurulunda haberleri ve güncel Kurulunda gelişmeleri, Kurulunda ile ilgili tüm video, Kurulunda fotoğrafları ve Kurulunda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri başladı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.

SPOR

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen siyah-beyazlı kulübün genel kurulunda Başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen Kırım Platformu 2’nci Parlamenter Zirvesi Genel Kurulu’nda konuştu.

SonDakika
SonDakika

TBMM Genel Kurulu’nda, Türk askerinin Irak ve Suriye’de ki görev süresini 2 yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi 357 oyla kabul...

SİYASET

TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, YSP ve SP grup başkanvekillerinin ortak imzası ile İsrail ve Filistin’de...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.

MAGAZİN

ABD’li ünlü film oyuncusu Ashton Kutcher, eşi Mila Kunis ile 2 cinsel saldırıdan 30 yıl hüküm giyen oyuncu Danny Masterson’a...

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nda kabul edilen '2022 Türkiye Raporu'nun kabul edilemez olduğunu söyledi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, 13 Eylül'de Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından kabul edilen, '2022 Türkiye Raporu'na tepki gösterdi.

SİYASET

TBMM Genel Kurulu'nda, Srebrenitsa Soykırımı'nın 28'inci yıl dönümü nedeniyle, siyasi parti gruplarının ortak imzasıyla bildiri okundu.