Açıklamalarda Haberleri

açıklamalarda haberleri ve güncel açıklamalarda gelişmeleri, açıklamalarda ile ilgili tüm video, açıklamalarda fotoğrafları ve açıklamalarda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve yaklaşık 4 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Ekonomi Haber Müdürleri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu.

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 3'üncü olağan divan kurulu toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştiriliyor.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, mevkidaşı Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki ofisinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve kulüp başkanlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

SPOR

TFF'nin Levent'teki binasında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Doha Forumu’nda Gazze’deki savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü başkan adaylarından Serdal Adalı, “Bugün yine 'Beşiktaş'ın ayağa kalkması lazım' dediler, gerisi teferruattır dedim ve işte karşınızdayım" dedi.

SPOR

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongrede adaylardan Hasan Arat, oy verme işleminin öncesinde açıklamalarda bulundu.