Ahmet Haberleri

ahmet haberleri ve güncel ahmet gelişmeleri, ahmet ile ilgili tüm video, ahmet fotoğrafları ve ahmet haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras, Çırağan Sarayı’nın tarihi dokusunda unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

CEMİYET

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras, Çırağan Sarayı’nın tarihi dokusunda unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba’nın 9’uncu ölüm yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.

SonDakika

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Karayollar Genel Müdürlüğü'ne Ahmet Gülşen atandı. Ömer Bulut, tekrar TOKİ Başkanlığı'na görevlendirildi.

SANAT

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen 'Orhan Kemal Emek Ödülleri', bu yıl Belkıs Özener ile Ahmet Soner'e verilecek.

GENEL

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, "Hedefimiz, yüzde 80 olan transit yolcu oranını tersine çevirmek" dedi.

GÜNCEL

Mısır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Abu Zeid, bugün Mısır ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin karşılıklı olarak ‘büyükelçilik’ seviyesine yükseltildiğini duyurdu.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları, uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülünün sahibi oldu.

EKONOMİ

THY, uluslararası lider marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2023 yılı 'TURKEY100 - Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasına göre üst üste...

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Oyuncularımızın birçoğuyla ve Şenol Güneş hocamızla yola devam edeceğiz" dedi.

SPOR

Beşiktaş’ta bugün oynanacak Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek olan Atiba Hutchinson’a karşılaşma öncesinde veda edildi.