Aile Haberleri

aile haberleri ve güncel aile gelişmeleri, aile ile ilgili tüm video, aile fotoğrafları ve aile haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocuklar için 582 milyon TL destek ödemesi yapıldı" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderler aile fotoğrafı çekimine katıldı.

CEMİYET

Türk seramik sektörünün lider markası NG Kütahya Seramik, yeni nesil tasarımlarını İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen UNICERA 2023 fuarında sergiledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Genel Kurulu aile fotoğrafı çekimine katıldı. 

DİZİ

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 19. bölümünden yeni sahne izleyicilerle buluştu.

GENEL

Kazakistan’ın başkenti Astana’da başlayan Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi başladı.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bakü’de Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Sahil Babayev ile görüştü.

GENEL

Emine Erdoğan, Manhattan'daki Rockefeller Center'da Türkiye İş Kadınları Derneğinin (TİKAD) düzenlediği "Dünyaya Yön Veren Kadınlar" etkinliğine katıldı.

CEMİYET

Parıltı Derneği Eş Başkanı Neşe Gönül ve iş insanı eşi Erol Gönül, Side’de bulunan aile oteli MiraMare Hotels’da tatil yapıyor.

OTOMOBİL

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati, Ferzan Özpetek’in yönettiği ve yakında gösterilecek kısa filminin ilk fragmanını yayınladı.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hindistan’da düzenlenen bakanlar düzeyindeki G20 Kadınların Güçlendirilmesi Konferansı'na katıldı. 

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Güney Kore’nin Busan kentinde yer alan Birleşmiş Milletler (BM) Anıt Mezarlığı içerisindeki...