Anma Haberleri

anma haberleri ve güncel anma gelişmeleri, anma ile ilgili tüm video, anma fotoğrafları ve anma haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

GENEL

Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

CEMİYET

TÜDİP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 85’inci yıl dönümünde Tarihi Pandeli Lokantası’nda anma programı düzenledi.

GENEL

Azerbaycan'ın ulusal lideri Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yıldönümü, New York'un saygın kurumlarından Yale Club'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle onurlandırıldı.

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi (MET), bugün Londra’daki büyük etkinliklere hazırlanıyor...

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıldönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törenle anıldı. 

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba’nın 9’uncu ölüm yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler’in New York’taki merkez binasında, 1 Ocak-31 Aralık 2022 tarihleri arasında, hayatını kaybeden BM görevlileri için anma töreni düzenlendi.