Austin Haberleri

austin haberleri ve güncel austin gelişmeleri, austin ile ilgili tüm video, austin fotoğrafları ve austin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hizbullah’ın devam eden saldırılarının ve Gazze’ye insani yardımı görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Washington’da düzenlenecek olan NATO Liderler Zirvesi öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Rusya Savunma Bakanı Andrey Belousov ile telefonda görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Karargâhındaki programına devam ediyor.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. İki bakan, Lübnan-İsrail sınırındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi marjında bir araya geldi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, dün gece İran’ın saldırıları sonrası telefonda görüştü.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in hala Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde tedavi altında olduğunu ancak durumunun iyi olduğunu...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ve Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren ile Kızıldeniz’deki saldırıları görüştü.