Başkan adayı Haberleri

başkan adayı haberleri ve güncel başkan adayı gelişmeleri, başkan adayı ile ilgili tüm video, başkan adayı fotoğrafları ve başkan adayı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Fenerbahçeli taraftarlar, bugün gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesinde yönetimin alacağı her kararın arkasında duracaklarını belirtti.

CEMİYET

Kaptanoğlu Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Eser Bayraktar, Büyük Kulüp’te geçtiğimiz gün iftar davetinde iş ve sanat hayatının önde gelen isimleri...

İş Dünyası

Türkiye’nin en eski ve köklü sosyal kulüplerinden olan Anadolu yakasının incisi tarihi Büyük Kulüp Yeni Başkanını bekliyor.

GENEL

Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı ve eski ABD Başkanı Trump, Demokrat Partili mevcut Başkan Biden’a katılarak tüp bebek tedavisini ‘güçlü bir...

SPOR

Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı.

SPOR

Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, İstanbul'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

Ekvador’da 20 Ağustos'ta yapılması planlanan seçimlerde devlet başkanı adayı olan Fernando Villavicencio, uğradığı suikast sonucunda hayatını kaybetti.