Bakan Haberleri

bakan haberleri ve güncel bakan gelişmeleri, bakan ile ilgili tüm video, bakan fotoğrafları ve bakan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Rusya’nın Moskova Basmanny Bölge Mahkemesi, rüşvet aldığı şüphesiyle gözaltına alınan Savunma Bakan Yardımcısı Timur Ivanov’un 2 ay gözaltına kalacağını duyurdu.

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) üyeleri İstanbul Valisi sayın Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendiyi ziyaret etti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cari açıktaki düşüş Orta Vadeli Programımızın çalıştığını gösteriyor" dedi.

SonDakika

Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor. Dezenflasyon için uyguladığımız politikaların etkisi ile bu düşüşün önümüzdeki aylarda...

SonDakika

Bakan Yerlikaya: 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-26' operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı.

SonDakika

Bakan Vedat Işıkhan, asgari ücretliye ara zam olmayacağını belirterek 'öyle bir şey gündemimizde yok' dedi.

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye'ye geliyor...

SonDakika

Bakan Yerlikaya: Bayram tatilinin ilk 4 gününde 2453 trafik kazasında 26 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3870 vatandaşımız yaralandı.

CEMİYET

İş, cemiyet ve siyaset hayatının önde gelen isimlerinden Esra Çiftçi Aslan, özel bir davette dostları ve Türk/Dünya İş Kadınları ailesi...

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.

SonDakika

(CHP'de para sayma görüntüleri soruşturması) Bakan Tunç:  Savcılık bu paraların kaynağını elbette ki soracaktır, sorgulayacaktır. Çünkü kamuoyunda büyük bir tereddüt...